Genel

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ağır “İyi Parti ve CHP arasında kardeşlik havasında ilişkilerimiz sürüyor.”

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ağır “İyi Parti ve CHP arasında kardeşlik havasında ilişkilerimiz sürüyor.”

Loading

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ü ziyaret eden İyi Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır, il başkanları nezdinde Millet İttifakı’nın kardeşlik havasında samimiyetinin sürdüğünü söyledi.

CHP Aksaray İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Ağır “İyi Parti ve CHP arasında kardeşlik havasında ilişkilerimiz sürüyor. İade-i ziyarette bulunmak istedik. Millet İttifakının bileşenleri olarka samimi bir süreçteyiz. İl ve ülke genelinde Ali Başkanımızla birlikte fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyoruz” dedi.
“Büyük çaba sarf ediyoruz”
CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ise Ağır ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Ertürk “Aksaray’da millet ittifakının yaşatılması, iş birliği ve uyumlu bir çalışma gösterilebilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Neticede biz il başkanları olarak genel başkanlarımızın temsilcileriyiz. Meral Hanım, Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu iki saygıdeğer başkan. Ülkenin kurtuluşu için çok önemli bir birliktelik oluşturmuş durumdalar. Biz genel başkanları temsil eden il başkanları olarak da bu birlikteliği, ülkenin yönetimi demokrasiyle, hukukla taçlanana kadar sürdürmek için hem büyük bir çaba sarf ediyoruz hem de bu bizlerin vazifesi” dedi

“KENDİNİ MUHALEFETTE TANIMLAYAN HER PARTİ İLE ORTAK TAVIR SERGİLİYORUZ
Ülke gündeminin suni ayrımlarla meşgul edilmemesi gerektiğini söyleyen Ertürk “Hem ilimizin hem ülkemizin çözüm bekleyen çok ciddi sorunları var. Başkanımızın da dile getirdiği gibi zaman zaman bir araya geliyoruz. Sadece millet ittifakında bulunan iki il başkanı olarak değil, kendisini muhalefette tanımlayan, yeni kurulan partilerin il başkanlarıyla da bir araya geliyoruz. Ortak tavır koyuyoruz ortaya, bunu da çok değerli buluyorum. Çünkü ülkemizde maalesef muhalefetin sesinin kesilmesi yönünde, muhalefetin susturulması, basının susturulması yönünde yoğun bir çaba sarf edilmektedir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL