Genel

İtibar Suikastı

İtibar Suikastı

Loading

İtibar Suikastı….

Ne zaman düşündük!  Düşünmek istedik. Niteliksiz olmaya bu kadar mı alıştık?

Niçin içi boşalmış bir değersizlik erozyonu içinde kaybolup gittik ?

Aklımız nerede kaldı anlamakta mı zorlanıyoruz?

Anlamak mı istemiyoruz?

Ahlaki ve etik değerleri nerede unuttuk. ?

Çinlilerin tuhaf günler yaşayasının, karşılığını yaşıyor gibiyiz sanki.

Anlam veremediğimiz bu zamanların içinde şaşırma duygusunu da yitirmiş gibiyiz. Duygusuzlaşan bir insan çoğunluğu haline geldik. İnsan olarak nasıl bu kadar duygularından yoksun acıma vasfından noksan kaldık?

Akıl diye ne aramak istiyor, yerine ne getirmeye çalışıyoruz?

İçinde bulunduğumuz sürecin bu kadar da olmaz denilen yerde nasıl olurun ötesine bu kadar geçilmişken, insan olarak neresinde kaldık bu kargaşanın?

Bir kaos var yaşadığımız dünyanın merkezinde herkes herkesin üzerinde bir hakim olma jandarmalık yapma misyonu yüklenmiş durumda ince çizgilerin sınırlarını da yok sayılmakta.

Özel hayat,aile hayatı,saygı vb. alanlarında tahrip edilmesi, hırpalanması, insan olarak birbirimizin açığını arama ruh hali. Söyleyecek sözlerin bittiği noktaya geldik. Dejavu hissiyle kozmik bir evrenin uzayla harmanlanmış bir jenerasyonunu yaşıyoruz sanki.

Tepki göstermeyi de unuttuk zaman aleyhimize işlemiş bir halde bizi bilmediğimiz tanımadığımız zamana sürüklemiş gibi.İnsanın insana yaptığını anlamak için ne yapmalı biz insanoğlu? Zarar vermede hiç kimseyi tanımıyoruz, her gün boyut değiştirerek korkutucu bir hal almaya başlayan insanın insana yaptığı itibar suikastı, yaşam alanın hızla tükenmesi bunu ne zaman anlayacağız?

Niteliksiz ve değersiz bir dünya ortaya çıkarmak için bu kadar uğraş niye?

Söz burada bitiyor işte..

Diğer Yazımızda görüşmek üzere esen kalın. Mutluluk sizlerin gölgesi olsun.

Özlem ÖZGÜR – Gazeteci / Yazar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL