Genel

Eski İlçesi Bayan Kaymakamı Göreve Başladı

Eski İlçesi Bayan Kaymakamı Göreve Başladı

Loading

Eskil Kaymakamlığı görevini başarı ile yürüten Kübra KARAALİOĞLU yurt dışı eğitimi sebebi ile Eskil Kaymakamlığı görevine yeni atanan Emine KARATAŞ’a devrederek Eskil İlçesindeki vatandaşlar ile vedalaşarak ayrıldı.

Eskil Kaymakamlığı görevini başarı ile yürüten Kübra KARAALİOĞLU yurt dışı eğitimi sebebi ile Eskil Kaymakamlığı görevini bırakan Kübra Karaalioğlu veda öncesi sosyal medya hesabından Eskilli vatandaşlara hitaben bir veda yazısı yayınladı.

Eskil Eski Kaymakamı Kübra Karaalioğlu

Sevgili Eskilliler ;

Yaklaşık 8 ay gibi bir süre içerisinde Eskil ilçemizde Kaymakam olarak görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığımızın açmış olduğu Dil kursuna katılıp akabinde İngiltere’ye gideceğimden dolayı Eskil ilçesindeki görevimden ayrılacağım.

Mesleğimin ilk yıllarında Eskil gibi bir ilçede görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. Eskil ilçesinde görev yaptığım süre içerisinde Eskil halkından görmüş olduğum yakın ilgi ve alakayı, sevgi ve saygıyı asla unutmayacağım.

Eskil ilçesinde Kanunlar çerçevesinde, Devletimizin bize vermiş olduğu yetkiler içerisinde ilçemizin sorunlarını gidermeye çalışıp, ilçemize bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek için bazı çalismalar yaptık ise de, bunlar biliyorum ki sizler için yeterli değildir. Ancak kısa zamanda yapılabileceklerin en hızlı ve en verimli olabileceklerini yapmaya gayret gösterdik.

Yaptığımız bu çalışmalarda bizlere yardımcı olan başta Sayın Valimiz Ali MANTI’ya olmak üzere,siz değerli Eskil halkına, Eskil Esnafına ve Eskil’de görev yapan kurum amirlerimize, memurlarımıza ve diğer personellerimize teşekkür ederim.

Eskil’imizi ilerde eğitimde, ekonomide, kültürde, sporda, sağlıkta ve daha birçok alanlarda ileri bir safhada görmek dileğiyle hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar dileyerek veda ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kübra KARAALİOĞLU

 

Eskil Kaymakamlığı görevine yeni atanan Emine KARATAŞ ise görevine başladı.

  Yeni Atanan Aksaray ili Eskil İlçesi Kaymakamı Emine Karataş

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL