Genel

Başkan Dinçer istişarelerde bulundu

Başkan Dinçer istişarelerde bulundu

Loading

Göreve geldiği günden itibaren Aksaray’ı Marka Şehir Yapmak için geceli gündüzlü çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan ve Esnaf Sanatkarlar Birlik Başkanı Doğan Ceylan’’ı ziyaret ederek istişarede bulundu.



Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberinde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ile Bugün, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan ve Esnaf Sanatkarlar Birlik Başkanı Doğan Ceylan’’ı ziyaret ederek istişarede bulundu. Dinçer’in ziyaretlerinde Aksaray’a hizmet konusu hakimdi.
Sosyal Belediyeciliğin öncülerinden olan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,özellikle gençlere yönelik projeleri ile gündemde. “İnsana Hizmet en iyi hizmet” sloganının sahibi olan Belediye Başkanı Evren Dinçer Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ile Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan’ı ziyaretinde,Aksaray ve gençlere yönelik projeler konusunda görüş alışverişinde bulunurken,Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ı makamında ziyaret ettiler.



Her zaman Esnafın yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Evren Dİnçer” Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan’a,misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.Belediye olarak,her zaman esnafımızın her zaman yanındayız.”dedi



YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL