Genel

Başkan Afgan işçi çalıştırıyor iddiasına yanıt verdi

Başkan Afgan işçi çalıştırıyor iddiasına yanıt verdi

Loading

Aksaray Belediyesi’nde Afganlı işçi çalıştırılıyor iddiasına, Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer ‘den açıklama geldi.

Zafer Partisi Aksaray İl başkanı Resul Karaüzüm geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e seslenerek açıklama beklediğini ifade ederek; “ Aksaray Belediyesi’nin %99 ortağı olduğu Azmi Milli Şirketinden kaç tane Afganlı çalışıyor? Bunlar ne iş yapıyor? Bu şirkette çalışan Afganlıların çalıştığı yerde neden tabela yok? Toplumun tepkisinden çekiniyorsanız, neden toplumun tepki vereceği işi yapıyorsunuz? Ben kaç tane Afganlı çalıştığını ve nerede olduğunu biliyorum.”ifadelerinde bulundu.

Aksaray yerel televizyonun da katıldığı bir programda bu iddia hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,Böyle bir konunun yasal, hukuki ve sosyal olarak mümkün olmadığını belirterek, “Belediyeler SGK’ya kaydedilemeyen hiç kimseyi çalıştıramaz, iddialar gerçek dışı. Alman GİZ yardım kuruluşunun yapmış olduğu projenin koordinasyonundan başka bir ilgimiz yok” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL