Genel

ATSO’da devir teslim töreni yapıldı

ATSO’da devir teslim töreni yapıldı

Loading

Aksaray’da çekişmeli geçen ATSO seçimlerinde Kırmızı Liste ile seçimin galibi olan Ahmet KOÇAŞ Aksaray İl seçim kurulundan mazbatasını almasının ardından resmen ATSO başkanı oldu.

Bugün ATSO konferans salonunda devir teslim töreni düzenlendi. Devir teslim törenine ATSO’nun önceki başkanı Cüneyt GÖKTAŞ katılmadı.

Devir teslim töreninde konuşma yapan Ahmet KOÇAŞ “ Aksaray için yapılacak çok işimiz var. Yarım kalmış projelerimiz vardı onları tamamlayacağız. Öncelikli olarak Mobilyacılar sitesi için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Aksaray’ımızı üreten sanayi kenti yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Aksaray’ımız için gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüz ile çalışacağız. Kimseye kırgınlığımız yok. İsterdim ki önceki  kaybettiğimiz seçimde devir teslim töreninde nasıl seçilen başkan ve üyelerini kucakladıysak onlardan da öyle bir davranış beklerdim. Bizim için seçim döneminde hiçbir projeleri yok dediler. Bizler bize gönül veren yol arkadaşlarımız ile projelerimi planladık. Seçim sürecinde geceli gündüzlü çalıştık. Ben ATSO üyelerimizi çok iyi tanıyorum seçim sürecinde istekleri, aksaklıkları tek tek not aldık. Biz Aksaray’ımız için çalışacağız Aksaraylı iş adamlarımızın sorunlarına çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Yönetim kurulu üyelerini tek tek sahneye davet eden ATSO’nun yeni başkanı Ahmet KOÇAŞ daha önce ATSO başkanlığı yapmış isimleri sahneye çağırarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL