YAZARLAR

Atatürk Hazımsızlığı çekenlere itafen

Atatürk Hazımsızlığı çekenlere itafen

Ebru Teğmen ve silah arkadaşları tarafından “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sözleri Mustafa Kemal Atatürk Hazımsızlığı yaşayan bazı çevreler tarafından eleştirildi. Gündemi uzun süre meşgul eden yemin töreni sonrasında Okulu birincilik ile bitiren bir Teğmen kılıç çatma diye tabir edilen mezuniyeti kutlama esnasında sarfettiği ” Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sözleri Mustafa Kemal Atatürk hazımsızlığı çeken bir takım çevrelerin eleştiri oklarına hedef olmasının sebebi ne olabilir?

Özgür bir şekilde yaşam sürdüğün Cennet vatan Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere hediye eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmasa idi Özgür bir yaşam sürmek mümkün olur muydu?

Bu sorum Mustafa Kemal Atatürk hazımsızlığı olan Şeref ve onur yoksunu, vatan haini, ruhunu ve kişiliğini üç kuruş para için satmaya meyilli, kişiliğini kaybetmiş kişilere.

Hayatlarını severek veren, her santimi şehit kanı ile sulanan Cennet vatan Türkiye Cumhuriyeti’ni düşman işgalinden kurtaran ve bizlere hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri olmak, o şerefe nail olmak herkese nasip olmaz.
Vücudunun orası burasına Mustafa Kemal Atatürk ismini veya imzasını yazdırma ile Atatürk rozetini yakaya takmak ile de Atatürk’çü olunmaz.

Atatürk’çü olmak için yürekten inanmak, onu iyi tanımak, bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek isteyen mihrakların karşısında dimdik durmak ile olur.
Çakma Atatürkçü olan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini duymaya tahammül edemeyenlere itafen yazılmış bir şiirin sözleri ni paylaşarak yazıya son verelim.
Şair Neyzen TEVFİK’in kaleme aldığı “Be Hey Dürzü” şiirinden bir alıntı.
“Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp ATATÜRK´e dua et…..
İşgaldeki halini sakın unutma.
ATATÜRK´e dil uzatma.
Atatürk olmasaydı
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz.”
Ne mutlu Türküm diyebilene.
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Askerleriyiz.
İzzet Tınmaz / Gazeteci

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL