Genel

Anadolu’nun Sesi Gazetesine Başkan Dinç’ten Hayırlı olsun ziyareti

Anadolu’nun Sesi Gazetesine Başkan Dinç’ten Hayırlı olsun ziyareti

Loading

Aksaray Güzelyurt ilçesi Ihlara kasabası Belediye başkanı Ahmet Dinç ve beraberindeki heyet Aksaray’da Aylık olarak yayınlanan Anadolu’nun Sesi Gazetesi İmtiyaz sahibi Cevat Boysak’ı gazete yönetim ofisinde ziyaret etti.

Aksaray Güzelyurt ilçesi Ihlara kasabası Belediye başkanı Ahmet Dinç ve beraberindeki heyet Anadolu’nun Sesi Gazetesi ziyaret eti. Anadolu’nun Sesi Gazetesi yönetim ofisine gelen Aksaray Güzelyurt ilçesi Ihlara kasabası Belediye başkanı Ahmet Dinç ve beraberindeki heyeti Gazetenin yönetim ofisinde İmtiyaz sahibi Cevat Boysak tarafında karşılandı.   Nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ihlara kasabası Belediye başkanı Ahmet Dinç ve beraberindeki heyet Anadolu’nun Sesi Gazetesinin son sayısını inceledi. Samimi bir havada geçen ziyarette Ihlara kasabası Belediye başkanı Ahmet Dinç ” Anadolu’nun sesi gazetesi Aksaray için hayırlı olsun. Tarafsız bir çizgi ile yayın hayatına başlayan Anadolunun sesi gazetesi dolu dolu bir gazete  hayırlı olsun ” dedi.

Anadolu’nun Sesi Gazetesi İmtiyaz sahibi Cevat Boysak Ihlara kasabası Belediye başkanı Ahmet Dinç ve beraberindeki heyet nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek. Anadolu’nun Sesi Gazetesi Önümüzdeki günlerde Aylık olan neşriyatının Haftada 2 güne çıkartacaklarını bu yönde çalışmalarının sona geldiğini çok kısa zaman içerisinde Haftada 2 gün yayın hayatına devam edeceklerini belirtti.

Anadolu’nun Sesi Gazetesi ile birlikte İnternet Gazetecileri Federasyonu ile Görüşmelerinin sürdüğünü ve iGF Türkiye Cumhuriyetleri Koordinatörü olarak İnternet Gazetecileri Federasyonun Aksaray’da çalışmalarına katkı vereceklerini belirtti. İnternet Gazetecileri Federasyonun Aksaray’da daha kapsamlı temsil etmek için Yeni yer belirlediklerini ve bu yerde Canlı Yayın Stüdyosu da dahil çok kapsamlı olacak şekilde dizayn çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL