Genel

Akşener’e Aksaray’da ilgi yoğun oldu

Akşener’e Aksaray’da ilgi yoğun oldu

Loading

İyi parti genel başkanı Meral Akşener Aksaray’a geldi. İyi parti genel başkanı Meral Akşener’in Aksaray ziyareti esnaf ziyareti olmasına karşılık toplan partiler kalabalık olması nedeniyle esnaf ziyaretinden çok miting havasına büründü. İYİ Parti Lideri Akşener Partililerin ısrarı üzerine kalabalık partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

İyi parti genel başkanı Meral Akşener, Aksaray’da miting havasındaki konuşmasında Aksaray’a verilen sözleri hatırlatarak iktidara yüklenerek yaptığı konuşmasında; “Aksaray’a 2 yıl önce gelmiştim. 7 Ocak 2020’den beri dükkan, dükkan girip ilçe ilçe geziyorum. Burada benim bir amacım var. çok uzun zamandır sizin dertlerinizin konuşulmadığı, buna karşılık şu culuk bu culuk düzeninden sürekli siyasetçilerin birbirine laf çarpıttığı sizlerin derdinin konuşulmadığı bir sistem var bu ülkede. Bunu değiştirmenin yolu seçmendir. Siyasetçinin velinimeti seçmendir. Velinimetine terörist, nankör, şükürsüz denilmez. Siyasetçi milletin vekilidir. Bu asil millet velinimettir. Siyasetçinin görevi milletin dertlerini dinleyip çözüm üretmektir. Ben dükkanlara giriyorum ki müşteriye duyulan saygı görülsün, akşam ne yemek yapacağını düşünen kadının çilesi görülsün, KPSS’den 92 puan alıp atanamayan ama arkadaşının 58 puanla ayısı dayısı var diye atandığını söyleyen intiharın eşiğine gelmiş o gencin çilesi görülsün. Buna karşı adaleti biz beraber yapacağız. Çiftçi, ev kadını, haksızlığa uğrayan insanlar konuşuyor. Bizlerin bu sesi duyup ona çözüm üretmesi gerekiyor. Bu dükkânları içerisinde besiciler gördüm. Pahalılıktan ürettiğinin karşılığını alamadığı için, gebe ineklerini kesime gönderdiği için ağlayan besiciler gördüm. İç Anadolu Bölgesi’nde herkesin derdi suyun kaybolması, elektrik pompası ile su pompası çıkarılması, sulamanın bu şekilde yapılması ile 113 bin liralık elektrik faturası gördüm. Bu maliyetin üzerine ilacı, gübreyi, mazotu da koyarsak çiftçinin eline ne kalıyor? Bu ülkede 15 maaş alıp cebine koyup yan gelip yatan insanlar var. Harami bir düzen var. Hani treniniz? Ne oldu kara tren? Ne oldu havaalanı? Ne oldu çökülen çiftlikler? Bu soruların cevabını ve bu harami düzeni değiştireceğiz. Mülakat denilen o haksızlık sistemini ortadan kaldıracağız. Destek diye vatandaşın telefonundan alınan 24 milyar lira aile dostlarının cebine kondu. Bunun dışında Ankara’da Anka Park diye bir park yapıldı. Buna da 14 milyar lira harcanmış. Toplam 38 milyar lira ile ne olurdu, kara tren bura gelirdi. Havalimanının yüzde 70’i bitmiş olurdu. KYK borcu olan tüm gençlerin borçları silinirdi. Çiftçilerinde girdi maliyetlerinde yüzde 50 indirim yapılırdı. Bütün bunları yerine Partili bir aile dostunun cebine para konuldu. Biz bu düzeni değiştireceğiz” dedi.

İyi parti genel başkanı Meral Akşener, Esnaf ziyaretlerinde ziyaret ettiği esnafa “ Bu ziyareti siyasi partimi övmek veya farklı siyasi partileri yermek için yapmıyorum. Sadece sizlerin sorunlarını dinleyip dertlerinize ortak olmak için yapıyorum. Ziyaretlerimde görüyorum ki, esnafın hali perişan, çiftçi perişan, emekli perişan, asgari ücretli ay sonunu nasıl getiririm faturalarımı nasıl öderim onun derdinde. “ şeklinde konuştu. 

İyi parti genel başkanı Meral Akşener’in Aksaray il ziyareti kapsamında Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde partililer ile beraber esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İyi parti genel başkanı Meral Akşener’in Ortaköy ilçesi ziyaretinde vatandaşlar dertlerini fırsat buldukça bire bir anlatırken bazı vatandaşlar ise dertlerini taşıdıkları dövizlere yazdıkları yazılar ile anlatmaya çalıştı. Dikkat çeken dövizlerde bazılarında “ ASGARİ ÜCRETLİYİM EVLENEMİYORUM” “EMEKLİYİM GEÇİNEMİYORUM ” BAŞBAKAN AKŞENER” gibi dövizler açtılar.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL