SPOR

Aksarayspor Maçına tüm spor severler davetli

Aksarayspor Maçına tüm spor severler davetli

Loading

Motolux 68 Aksaray belediyesi spor bu sezon evinde ilk maçına çıkıyor

TIFF. 2.lig kırmızı grupta mücadele eden motolux 68 Aksaray Belediyespor 2023 / 2024 futbol sezonunda bu yıl ilk kez taraftarının önüne çıkacak.

Ligin ilk haftasında İstanbul deplasmanında İskenderunspor galibiyetiyle 3 puanla lige moralli başlayan temsilcimiz taraftarının önünde yeni bir zafer kazanmak istiyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ikinci hafta maçında kendi evinde pazar günü Dağılgan stadyumunda uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluşacak siyah beyazlılarda tek hedef 3 puan…

Şampiyonluğun baş mimarı olan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Yeni sezonun ilk iç saha maçına galibiyet için çıkacaklarını belirterek, taraftarları tribünleri doldurmaya ve takıma destek vermeye davet etti.

Dinçer taraftara seslenerek şunları söyledi. “”Teknik heyet ve futbolcularımıza inancımız tam. Taraftarlarımızın da teknik heyet ve futbolcularımıza olan inancını biliyoruz. İnşallah birlik beraberlik içerisinde kalmaya devam ederek başarıyı birlikte yakalayacağız. Tüm taraftarlarımızı pazar günü Dağılgan Stadyumu’na gelerek takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Uşakspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da sakat ya da kart cezalısı oyuncu bulunmuyor. Motolux 68 Aksaray Belediye spor Uşakspor mücadelesini Ferhan Kestanlıoğlu yönetirken yardımcılıklarını Emrah Uluçay ve İbrahim Ethem Potuk yapacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL