Genel

Aksaraylı esnaftan CORONAVİRÜS ÖNLEMİ

Aksaraylı esnaftan CORONAVİRÜS ÖNLEMİ

Loading

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı Aksaraylı esnaf önlem alarak; maske ve eldiven takarak çalışmaya başladı. İş yerlerini müşteri ile aradaki mesafe en az bir metre olacak’ kuralına da uygun hale getirdi. “SOSYAL MESAFEMİZİ KORUYALIM KURALLARA UYALIM” yazılı dövizler astı.
Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan korona virüsün Türkiye’de 23 Mart’ta Corona virüsüyle enfekte hasta sayısı 1529 kişiye , Covid-19 hastası hayatını kaybederken, ölü sayısı 37 kişiye yükselmesi ile birlikte alınan tedbirler de artıyor.




Aksaray’da ise virüs tedbirleri kapsamında Bilgisayar tamiri yapan Haznet PC çalışanları maske ve eldiven takarak çalışmaya başladı. 1 metre güvenli mesafesi için tezgahlardan barikat yapıp tezgah üzerine “SOSYAL MESAFEMİZİ KORUYALIM KURALLARA UYALIM” yazılı dövizler astı.




Aksaray Haznet PC çalışanları 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara “İnsanlara ‘evde kal’ diyoruz” diyerek mesaj yolluyolar.
Önemli hatırlatma : 23 Mart’ta Türkiye’de vaka sayısı bazında en en yüksek ikinci artış gerçekleşti. Corona virüsüyle enfekte hasta sayısı 293 artarak 1236’dan 1529’a yükseldi. Yedi Covid-19 hastası hayatını kaybederken, ölü sayısı 37’ye çıktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL