Genel

Aksaray’ın İlacı İYİ PARTİ

Aksaray’ın İlacı İYİ PARTİ

Loading

Aksaray Türkiye’nin göbeğinde bir şehir olarak yıllardır istediği imajı ve seviyeyi gelmiş geçen siyasi yönetimlerin hiç biri de bunu yakalayamadı. Hiç bir şekilde yaralar sarılmadı. Eksikleri bir türlü yerine getirilemeyen onca vaatler verilse de gelmiş geçmiş belediye başkanları ve milletvekilleri bunu görseler de görmezlikten geldiler. Halen iktidarın elinde olan Aksaray belediyesi 3+3+2+3 vekil ve belediye başkanlığı geçirse de yine de boş bir şehir olma kabuğundan kurtulamadı.

AKP  15 yıl bu şehri sadece oyaladı kayıplara göz göre göre izin verdiler. İcraat lafta kaldı karanlığı kap kara yaptılar ve gidiyorlar şimdi.

İYİ bir şeyler olma vakti geldi, halkın gözü açıldı. Aksaraylı yüzünü güneşe doğru döndü.  Şimdi bu halk her şeyin farkına vardı. İYİ bir şehir İYİ bir yaşanacak geleceğe aydınlık tutacak GÜNEŞLİ günler istiyor. Değişim vakti geldi, karanlıktan aydınlığa çıkmak için gün sayarken, GÜNEŞLİ güzel günlere İYİ parti ile 1 Nisan sabahı uyanmak istediğini belli ediyor.  Aksaraylı seçmen yıllardır kaldırılmanın verdiği hüsranla artık söylenen yalanlara inanmadığını her fırsatta dile getiriyor.

Sonun verdiği tükenmişlikle çırpınmada şu an Akp  ne yapacağını bilemez halde.  Nereye kime nasıl saldıracağını bilemez halde. Kalesi olarak gördüğü Aksaray’ın çoktan anahtarını İYİ parti ye teslim etmenin sancısı içinde kıvranmakta. Bu yarışta eskisi kadar İYİ olmadığını her sabahın yüzüne vurduğu GÜNEŞLE biraz daha tedirgin oluyor. Bu sefer İYİ ler kazanacak bu sefer GÜNEŞ Aksaray’ın üzerine tepeden en güzel haliyle 1 Nisan sabahı GÜNEŞLİ bir güne doğacak.

Hep birlikte gelin Geleceği GÜNEŞLİ güzel İYİ bir Aksaray’a birlikte MERHABA diyelim.  Aksaray’ın güler yüzlü yaşanır yeşil gelenin aklında kalacak girişi çıkışı, şehrin içi belediyesi ve hizmetleriyle 80 vilayette adından söz ettirecek bir şehir olması için, bu sefer Aksaray için memleketimiz için ele ele gönül gönüle . Gönlünü Aksaray’a vermiş hizmette sınır tanımayan şehrimizi kaybettiği itibari geri kazandıracak olan İYİ parti diyelim.

Bu kez KAZANAN AKSARAY OLSUN diyelim ve İYİ  PARTİ DİYELİM AKSARAY

Durmuş DALKILIÇ : Köşe Yazarı

UYARI: Yazılardaki fikir ve değerlendirmeler yazarlara aittir ve aksi belirtilmediği sürece https://www.ilkhavadisgazetesi.com İnternet Haber sitesinin görüşlerini yansıtmaz. Bütün hukuki sorumluluk yazara aittir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL