Genel

Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu Resmen görevine başladı

Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu Resmen görevine başladı

Loading

Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu Resmen görevine başladı. Aksaray İl emniyet müdürlüğünde görev yapan personel yeni İl emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu Aksaray il emniyet Müdürlüğü Bahçesinde düzenlenen merasim ile karşıladı.

Cumhurbaşkanlığı 20 eylül 2019 tarihli Emniyet Müdürleri kararnamesiyle   Çorum’da il emniyet müdürü olarak görev yapan Murat KOLCU Aksaray İl Emniyet Müdürü  olarak tayin edilmişti. Bugün saat 10,30 da Aksaray Valisi Ali Mantının huzuruna çıktı. Vali Ali Mantı kendisine hayırlı olsun dileğinde bulunarak ilk buluşmayı gerçekleştirdiler.

Aksaray’ın yeni emniyet Müdürü Murat Kolcu Bugün saat 12,00 da Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü binasına gelerek Emniyet Müdürlüğü bahçesinde hazır bulunan Aksaray Emniyet müdürlüğünde görevli personel ile tanışma merasimi yapıldı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Ön bahçesinde düzenlenen ve Aksaray Polis teşkilatında görevli Emniyet Müdür Yardımcıları, Birim amirleri , ekip şefleri ve çeşitli birimlerde görev yapan polis memurlarının hazır bulunduğu karşılama merasimi Aksaray’ın yeni emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun Aksaray il Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine gelişi ile başladı. Aksaray’ın yeni emniyet Müdürü Murat Kolcu tören katısını selamladı. Emniyet Müdür Yardımcıları dahil polis memurlarının hazır bulunduğu Aksaray il emniyet müdürlüğünde görevli personel ile  tanıştı, tek tek gözlerinin içine bakarak kısa bir konuşma yapan Aksaray’ın yeni emniyet Müdürü Murat Kolcu konuşmasında ,“ Rahmetli babam 17 yıl teşkilatta başarılı bir şekilde görev yaptı büyük ağabeyim ve küçük kardeşim Polis Baş Müfettişi olarak Emniyet Müdürü oldular bende 1990 ve 1994 yılları arasında Aksaray’da merkez karakol amirliği yaptım o zamanda çok çalıştım şimdide çok çalışıyorum son nefesime kadarda çalışacağım. Ben neden hepinizin gözlerinin içine bakarak elinizi sıktım biliyormuşsunuz? SİZ HEPİNİZ DEĞERSİNİZ. Benim için kıymetli siniz hiç birinizin başına en küçük bir taş değsin istemem FORMALİTEDEN ÇIKARSANIZ RAHAT EDERİZ diyerek özverili çalışma beklediğini belirtti.  Kolcu daha sonra basın mensuplarını makamında ağırlayarak tek tek tanıştı ve kısa açıklamada bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL