Genel

1 saat yaralı hayvanın başında bekledi

1 saat yaralı hayvanın başında bekledi

Loading

Aksaray merkez Şeyhhamit Mahallesi Atatürk bulvarı ile Nevşehir caddesinin kesiştiği yerde Perekler konağı önünde görenleri dehşete düşüren olay yaşandı. Bir Köpek yavrusu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmış vaziyette ölüme terk edildi. Oradan  geçen Murat Yörük ismindeki duyarlı vatandaş yaralı hayvanı gördü. Hemen telefon ile Aksaray Belediyesi görevlilerini arayarak yardım istedi.

Yetkilileri aradı yardım gelene kadar Yaralı Köpeğin Başında 1 saat yardım gelmesini Bekledi.

Murat Yörük isinli vatandaş Belediye yetkililerini arayarak yardım istedi. Bir saati geçkin yardım gelmeyince Sitemizin Whatsap hattını arayarak Yaralı köpeğin resimlerini göndererek. ” Yaralı Köpek can çekişiyor Aksaray Belediyesini aradım. Ekip göndereceğiz deyip talep başvurusu yaptılar. Bir saati geçkindir gelen giden yok. Allah rızası için bir şeyler  yapın diyerek yardım istedi.

Yetkililere Ulaşıp Durumu anlattık.

Aksaray Belediyesi yetkililerine telefon ile ulaşarak durumu izah edip resimlerini yollayıp yardım talebinde birde biz bulunduk. Yetkililer Aksaray Hayvan Barınağı toplama aracını göndererek yaralı köpeğin tedavisi için gerekli işlemleri başlattılar.

27 yaşındaki Murat Yörük  isimli vatandaş ilgilenmemizden teşekkür etmek için bize ulaşarak.” İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Bu hayvanın tedavi sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederim. Böyle vahşice bir davranış içerisinde olanları kınıyorum. Bu hayvana bu işkenceyi yapanlar insanlıktan nasibini almamış. Bu hayvanın ağzı var dili yok. ” diyerek tepkisini gösterdi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL