Genel

Ziya Kılıç Aksaray’a neden geldi ?

Ziya Kılıç Aksaray’a neden geldi ?

Loading

TBMM 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP AKSARAY ili seçim çevresinden Aday Adayı olan Emniyet Müdürü ZİYA KILIÇ  Aksaray da siyasi otoriteler ile istişarelerde bulundu.

Aslen Aksaraylı olan Emniyet Teşkilatının çeşitli kademelerinde, 40 yıldır başarılı hizmetimi devam ettirmekte iken; TBMM 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP AKSARAY ili seçim çevresinden Aday Adayı olmak için 09.02.2015 tarihinde istifa eden . ZİYA KILIÇ  yakın akrabalarının düğün merasimi için Aksaray’a geldi.

Ayağının tozu ile Aksaray’da dava arkadaşları ile görüştü. Aksaray’ın sorunları hakkında dava arkadaşları ile istişarelerde bulunan ve basın mensuplarının çeşitli sorularına içten ve samimi cevaplar veren Kılıç,Basın mensuplarının  ” önümüzdeki seçimlerde ADAY MISINIZ ? ” Sorusuna.

” Aksaraylı seçmenler isterlerse onlardan böyle bir talep gelirse neden olmasın. ” sözleri ile önümüzdeki Seçimlerde Aday olabileceği sinyalini verdi.

Basın mensuplarının ” Hangi Partiden Aday Olacaksınız ? ” sorusu üzerine.

” Aksaraylı Siyasi yöneticilere kırgınım fakat Aksaray ve Memleket sevdamız artarak devam etmektedir. Aksaraylı Seçmen beni Aksaray’ı temsil etmek , Aksaray’ın sorunlarına çözüm bulmak için , kısacası Aksaray’ın gür sesi olmak eğer Aksaraylı seçmen bize destek verir ve bize böyle bir talep ile gelirse seve seve bu talebe olumlu bakarım. Gerekirse BAĞIMSIZ olarak adaylığımızı koyarız. ” şeklinde cevapladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL