Genel

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Karaüzüm: “Milletimiz Umudunu Yitirmesin, Zafer Yakın”

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Karaüzüm: “Milletimiz Umudunu Yitirmesin, Zafer Yakın”

Loading

Resul Karaüzüm: Milletimiz Umudunu Yitirmesin, Zafer Yakın

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm, Aziz Milletimizin Kurban Bayramını derin bir ekonomik kriz, siyasal belirsizlik ve sosyal bir bunalımla karşılamak zorunda kaldığını ifade etti.
Ülkede yaşanan ekonomik krizin boyutunun her geçen gün daha da sorunlu bir noktaya doğru ilerlediğini söyleyen Karaüzüm, işçiden memura, emekliden öğrenciye, esnaftan sanayiciye her kesimin ciddi finansal sancılar içinde kaldığını dile getirdi. Yaşanan ekonomik krize bir de siyasal iktidarın ülkeyi yönetme konusundaki beceriksizliği, sarı muhalefetin çözümden uzak popülist siyaset anlayışı ve sosyal bakımdan toplumsal dengeleri altüst etmeye devam eden göçmen probleminin eklendiğini anımsatan Resul Karaüzüm, “Tüm bunlar nedeniyle toplumda ciddi bir gelecek kaygısı oluşmakta ve milletimiz bayram sevincini dahi doyasıya yaşayamamaktadır. Bize göre Türkiye’nin çözülemez bir sorunu yoktur, sorunu çözemeyen bir siyasi iktidarı vardır. Allah’ın izniyle Zafer Partisi, karanlıkları yırtan meşalesinin aydınlığıyla milletimizin tüm beklentilerini karşılayacak ve sorunlarını çözüme kavuşturacaktır” dedi. Bayramların umutların tazelendiği, yüzlerin tebessümle dolduğu, hanelerin bereketlendiği günler olduğunu da ifade eden İl Başkanı Karaüzüm, “Zafer Partisi iktidarında ülkemiz ve milletimizin her günü bayram sevinci tadında olacak. Biz Zaferin meşalesini umutla, akılla, bilimle, gelenekle, köklere bağlılıkla, ay-yıldızlı bayrağa sadakatle yaktık ve ilerliyoruz. Aziz milletimiz asla kaygılanmasın, umudunu yitirmesin, endişelenmesin. Kurtuluş için biz geliyoruz ve zafer yakın” dedi.
Karaüzüm, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Kurban Bayramı dayanışma ve paylaşma demektir. Milletimizin her bir ferdinin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayram sevinçlerinin çok daha coşkulu yaşandığı bir gelecek temennisinde bulunuyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL