Genel

Yüzümüzü Güneşe dönme zamanı geldi.

Yüzümüzü Güneşe dönme zamanı geldi.

Loading

Durmuş Dalkılıç : Köşe Yazarı

15 yıl aradan sonra nihayet Aksaray’a güneş doğuyor. Belki birçok kişinin gözü kamaşacak bakamayacak ama karanlıktan kurtulma vakti geldi. Artık esaretin başıboşluğun ve umursamamazlığın boş verilmişliğin son günlerini yaşıyoruz.

Yarında Aksaray’da çok İYİ günler bizi bekliyor olacak.

Akp Aksaray’a kaybettirdiği 15 yılı vasat bir şehir haline getirdiği Türkiye’nin göbeği olan bu şehri İYİ parti kaybettiği itibarını geri getirmek için laik olduğu şekle görüntüye kazandırmak için gümbür gümbür geliyor. Sayın Özhan Bey Sayın Ayhan Bey Aksaray’a laik olan kaybettiği itibarını kadrosuyla birlikte yeni imaj ve görüntü kazandıracaklarını her fırsatta dile getiriyor. Aksaray’ı yaşanası bir şehir halinde görmek istediklerini, kaybettiklerimizi göz önüne alarak yapacaklarıyla bunun sözünü veriyor olmaları Aksaray’ın neleri hak ettiğini gösteriyor.

İYİ PARTİ teşkilat içinde ne kadar iyi çalıştığını ve özverili olduklarını iyi şeyler yapacaklarının teminatı oluyor. Bunun değer verdiğim sayın büyüğüm Kürşat Somuncuoğlu ile bir sohbette anladım.

Kendi ayakları üstünde duran ve kaynaklarıyla kendi çabalarıyla Aksaray’ın gerçek evladı olan Aksaray için bir şeyler yapmak isteyen bu çabadan asla taviz vermeyen Aksaray için bir şeyleri ele alıp memleketi için çalışan bir İYİ teşkilatı olduğunu gördüm. Aksaray için ayağa kalkan çabalayan yaşanır şehir güzel şehir evliyalar şehri olan Türkiye’nin göbeği olan Aksaray’ımıza laik olduğu hizmet görüntüyü kazandırmak için gece gündüz çalışan İYİ parti teşkilatı. Teşkilat içerisinde olan öncelikle Sayın Ayhan Bey ve Özhan Bey olmak üzere iyi partiye her şekilde desteklememiz gerekir. Aksaray halkı olarak bir OY borcumuz var. Bizler için çalışan Aksaray için çalışan İYİ parti destekçisi olmalıyız. Bu defa OYLAR Aksaray için, memleketimiz için, şehrimiz için İYİ partiye demeliyiz. 15 yıldır Aksaray yalanlarla oy alan bir partiye artık kanmadan inanmadan yeter deme zamanı geldi. Gelin son kez ve ilkez İYİ bir şeyler yapalım. İYİ PARTİ diyelim güneş doğsun Aksaray’ımız İYİ olsun. haydi Aksaray şimdi sıra bizde güneşli güzel günlere hep beraber .

Durmuş Dalkılıç : Köşe Yazarı

Yazılardaki fikir ve değerlendirmeler yazarlara aittir ve aksi belirtilmediği sürece https://www.ilkhavadisgazetesi.com İnternet Haber sitesinin görüşlerini yansıtmaz. Bütün hukuki sorumluluk yazara aittir

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL