Genel

Yayın Politikası Değişiyor Bakalım Kimlerin İPLİĞİ PAZARA ÇIKACAK

Yayın Politikası Değişiyor Bakalım Kimlerin İPLİĞİ PAZARA ÇIKACAK

Loading

İzzet TINMAZ / İmtiyaz Sahibi

İNADINA

Katili – Hırsızı Arsızı – Tecavüzcüyü – Uyuşturucu Satıcısını – Rüşveti – Yolsuzluğu – Haksızlığı  – Konuşacağız –  Göreceğiz – Duyacağız

YAZACAĞIZ

Günlerdir okuyuculardan tepkiler gelmeye başladı. Bu tepkiler olumlu olduğu kadar olumsuz olanlar da vardı. Pekiyi bu tepkiler nelerdi? Okuyucular ne istiyordu? İsim vermeden Rumuz ile bir kaçına yer vereyim.

Takipçimiz M.A.K. (42 Yaşında)  diyor ki ; “ Değerli yayıncı uzun zamandır sizin sitenizi takip ediyorum. Fakat bana göre biraz eksiklik var gibi geliyor yayın politikanızda. Neden Tecavüzcüleri teşhir etmiyorsunuz? Birçok gazeteci korkusuzca yolsuzluk yapanları teşhir ederken siz neden bu tür haberler yapmıyorsunuz?

Takipçimiz Bayan F.K. (38 Yaşında) diyor ki; Uzun zamandır sitenizin takipçisiyim yaklaşık 2 yıldır her haberi her satırı defalarca okurum. Sizlerin yayın politikanızı değiştirme zamanı gelmedi mi? Şiddete uğrayan birçok kadın var. Erkek mağduru kadınların neden sesi olmuyorsunuz? Yediği dayak ile kalan sessiz kadınların sesini haykırmanın zamanı gelmedi mi? Tacize uğrayan, tecavüz edilip üstü kapatılan kadınların neden yanında değilsiniz? Erkekler ile dost hayatı yaşayıp sözde imam nikahlı eş rolü oynayan ocakları yıkıp çocukların baba hasreti ile büyümesine neden olan, parasını yediği adamın resmi nikahlı eşine türlü çirkeflik yapan, kadınları neden haberini yapıp teşhir etmiyorsunuz?

Takipçimiz N.K (24 Yaşında) “ Öncelikle dürüst haber yaptığınız için teşekkür ederim. Yaptığım bir hatadan dolayı benim bile haberimi yaptın. Ama sana kızamıyorum çünkü yaptığım bir hata idi haber yaptın fakat olayı olduğu gibi yazdın, abartmadın, taraf tutmadın. Tarafsızlığına devam et kalemini satma takiptesin.

Takipçimiz H.H.E (45Yaşında Devlet Memuru ) “ Sıkı bir takipçi değilim, fakat fırsat buldukça yazılarınızı, haberlerinizi takip ediyorum. Hep soracaktım neden MOBBİNG mağdurlarının sesine kulak vermiyorsunuz?  Para vererek iş yaptıran ( sözüm ona hediye veren) iş insanlarının haberlerine yer vermiyorsunuz? Para ile haber yapan, Para alarak haber kaldıran meslektaşlarınızın ipliğini neden pazara çıkartmıyorsunuz? Haberini yapar rezil ederim diyen sözde gazetecileri neden deşifre etmiyorsunuz? İş takipçisi gibi çalışan gerek yönetici, gerekse sizin meslektaşlarınızı neden ortaya çıkartmıyorsunuz? Siz ilk adımı atın bizde bilgi ve belgeler ile size yardımcı olalım.

Bunlar gibi yüzlerce tenkit ve istekler var. Bu kaleme aldıklarımız sadece küçük bir kısmı. Durum bu, biz sesinizi duyduk yayın politikamızı değiştiriyoruz. Buradan siz değerli takipçilerimize de bir görev düşüyor. Biz taşın altına gövdemizi koyacağız, peki siz bize bilgi ve belge akışı sağlayacak mısınız? Belge ve bilgi sizden olsun onları deşifre etmekte bizden. Sizlere güveniyoruz. Samimiyetinize inandık Yayın politikamızı değiştiriyoruz.

Bize Ulaşacağınız Telefon ve mail adresimiz

WhatsApp 0535 640 34 34

GSM : 0546 789 1923

ilkhavadisgazetesi@gmail.com

Sevgi ve saygılar.

İzzet TINMAZ

EVDE KALIN  Biz sizi Haberdar etmek için DIŞARIDAYIZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL