GÜNDEM

Valiler kararnamesinde sona gelindi

Valiler kararnamesinde sona gelindi

Loading

Valiler kararnamesinde sona gelindiği edinilen bilgiler arasında. Deprem  felaketinin yaşandığı  11 il için süper valiler atanacak.

Titiz bir çalışma ile hazırlanan valiler ve emniyet müdürleri kararnamesi ile 40 ilin valisi 45 ilin emniyet müdürlerinin yerleri değişiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla deprem bölgesinde görev yapan ağır hasar alan illerin Valilerinin de değişeceği öğrenildi.

Asrın felaketinde ağır hasar gören illerin Valilerin kararname kapsamında değişeceği, bu illere süper Valilerin atanacağı öğrenildi.

Atanacak isimlerin, deprem bölgesindeki çalışmaları yakından takip eden, depremden ağır yara alan vatandaşların bütün ihtiyaçlarını karşılayacak, sorunları hızla çözecek isimler olması konusunda hassas bir çalışma yapıldığı öğrenildi.

Valiler kararnamesinde sona gelindiği 11 ili etkisi altına alan asrın depreminde başarı grafiğini yakalayan koordinatör vali olarak gören yapan isimlerin SÜPER VALİ OLARAK atanacağı kulislerden sızın bilgiler arasında. Bilindiği gibi Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkisi altına alan asrın depremi nedeniyle 5 aydan buyana Kahramanmaraş’ta koordinatör valilik görevinde bulundu.

 

Valiler kararnamesinde sona gelindiği edinilen bilgiler arasında.

Valiler ve emniyet müdürleri kararnamesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakında imzalayacağı kulislere sızdı.

Bu günlerde siyasi kulisler hareketli.

Seçim sonrası en hareketli süreç bu günlerde yaşanıyor.

Bürokraside yapılacak olan atamalar ve yer değişikliği kulisleri hareketlendirdi.

Kararnamenin kısa bir süre sonra bakanlıktan gönderileceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağı bekleniyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL