ASAYİŞ

Üç kardeşin kavgası hastanede bitti

Üç kardeşin kavgası hastanede bitti

Loading

Nedeni öğrenilemeyen sebepten birbirleri ile küfürleşen ve daha sona kavga etmeye başlayıp birbirlerini darp eden 3 kardeş olaya müdahale eden Polis ekiplerine de mukavemette bulundu. Olay yerine giden polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen 3 kardeş Hastanedeki tedavilerinin ardından polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı.

Edinilen bilgiye göre, Olay,Aksaray merkez  Hasas Mahallesi 6661 Sokakta meydana geldi. Yaşar T. (55), Bilal T. (49) ve Bekir T. (46) isimli 3 kardeş nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten birbirilerine küfür ederler. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu 3 kardeş birbirini yaralayarak hastanelik etti.

Aile sakinleri olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavgaya müdahale eden polis ekiplerine mukavemette bulanan kardeşlerden Bekir T. ve Bilal T. etkisiz hale getirildi. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alınan şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bilal T. ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL