ASAYİŞ

Suriye uyruklu arkadaşı tarfından Kablo ile boğularak öldürüldü

Suriye uyruklu arkadaşı tarfından Kablo ile boğularak öldürüldü

Loading

56 yaşındaki adam yalnız yaşadığı evine gelen suriye uyruklu arkadaşı ile henüz bilinmeyen bir nedenle aralarında çıkan tartışmada, kablo ile boğularak öldürüldü. Cinayet 2 gün sonra yakınlarının ulaşamadığı için evine gittiğinde evden gelen kötü kokuların yayılması sonucu anlaşıldı. 

Olay, Şanlıurfa Haliliye ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi’nde bir evde gerçekleşti. Mahmut Çetindağ’a 2 gündür ulaşamayan yakınları evine gitti. Evinde hareketsiz şekilde yatarken bulan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen ekipler, Çetindağı’ın 2 gün önce kablo ile boğularak öldürüldüğünü belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Çetindağ’ı tanıyanların bilgisine başvurdu, Olay yeri inceleme ekipleri evdeki çay bardaklarında parmak izi incelemesi yaptı. İncelemede çay bardağında Suriye uyruklu A.A.’nın parmak izi bulundu. Ekipler, Mahmut Çetindağ ile arkadaş olan A.A.’yı gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde A.A., 2 gün önce Çetindağ’ın davetiyle evine çay içmeye gittiğini, daha sonra tartıştıklarını ve kablo ile boğarak öldürdüğünü itiraf etti. A.A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL