Genel

Sokakta kalan evsizlere kucak açtı

Sokakta kalan evsizlere kucak açtı

Loading

Sokakta kimse kalmasın
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,yine vicdanların sesi oldu.Dinçer verdiği talimatla, kışın soğuk günlerinde sokakta kalmak zorunda kalanların görüldüğünde belediye ihbar hattına bildirilmesini istedi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer bir kampanya başlatarak, soğuk kış günlerde kimsenin mağdur ve muhtaç kalmaması için kolları sıvadı.Dinçer, verdiği talimatla, sokakta kimsenin kalmamasının sağlanmasını sağlayacak.
Soğuk kış günlerinin gelmesiyle birlikte, sokakta ,aç susuz, kalmak zorunda olan mağdur ve muhtaç insanlara , kucak açacak olan Aksaray Belediyesi 444 55 68 nolu ihbar hattını devreye soktu.
Sokakta, soğuk koş günlerinde kalmak zorunda kalan mağdur ve muhtaç insanların görülmesi halinde 444 55 68 nolu telefonu arayarak ihbar etmelerini isteyen, Belediye Başkanı Evren Dinçer,bu ihbar hattına gelecek telefonları en kısa sürede görevlilerin değerlendirerek, sokakta kalan vatandaşlara sıcak yuva ve aş verilmesini sağlayacaklarını bildirdi.


Konuyla ilgili olarak Aksaray Belediyesi tarafından gece yarısı son dakika paylaşılan, duyuruda ”Soğuk kış günlerinde mahzun, mağdur ve muhtaç kimse kalmasın, lütfen bize bildirin”. Denildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL