ASAYİŞ

Şehit Gökhan Delen’in ailesine Şehadet Belgesi

Şehit Gökhan Delen’in ailesine Şehadet Belgesi

Loading

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu; 13 Ocak 2024 tarihinde Kuzey Irak Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit düşen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen‘in ailesine evinde ziyaret ederek Şehadet Belgesi’ni takdim etti.

Şehit Gökhan Delen ’in babası Bayram Delen, annesi Zeynep Delen, kardeşleri Okan ve Büşra Delen ile bir süre görüşen Vali Kumbuzoğlu bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Bu Toprak uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin sayesinde ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde huzurlu yaşadığımızı ifade eden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu “Vatanın birliği ve bütünlüğü uğruna canını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizin ailesi bizlere en değerli emanetidir. Devletimiz, milletimiz ve bizler her zaman yanındayız.” dedi.

Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Nurettin Ulaş, İl Müftüsü Veysel Işıldar ve Aksaray Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Enver Alper Doğan’ında hazır bulunduğu 13 Ocak 2024 tarihinde Kuzey Irak Pençe-Kilit Harekâtı’nda şehit düşen Gökhan Delen ‘in ailesine evindeŞehadet Belgesi’ni takdim etti.

Şehitliğin onurunu yaşadıkları vurgulayan Delen ailesi ‘Vatan Sağolsun’ dedi. Şehidimiz Gökhan Delen’in annesi Zeynep Delen “Tanıdığımız tanımadığımız birçok insan evimize taziyeye geliyor. Allah herkesten razı olsun. Oğlumun odasını eşyaları ile müze haline getireceğim. İsmini yaşatacağım” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL