ASAYİŞ

Sabah saatlerinde kaybolan Zihinsel engelli vatandaştan hala iz yok

Sabah saatlerinde kaybolan Zihinsel engelli vatandaştan hala iz yok

Loading

Aksaray’da sabah saat 10.30 da evden çıkan ve bir daha dönmeyen zihinsel engelli vatandaş kayıplara karıştı. AFAD ve jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama tarama çalışması başlattı.

Olay, Aksaray’ın Ortaköy ilçesine bağlı Ozancık köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre köyde ailesiyle yaşayan 50 yaşındaki zihinsel engelli Fuat Çöl sabah saat 10.30 da evden çıktı. Bir süre eve dönmeyince ailesi kendi imkânları ile köyde gidebileceği tüm yerlere bakarak arama yaptı.

Öğlen saatlerinde aramaya başlayan ailesi akşam saatlerine kadar 50 yaşındaki zihinsel engelli Fuat Çöl’ün izine rastlamaması üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye Aksaray AFAD, UMKE, İHH Arama Kurtarma birimi ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sabah saat 10.30 da evden çıkan ve bir daha dönmeyen 50 yaşındaki zihinsel engelli Fuat Çöl hakkında ailesinden bilgileri toparlayan Aksaray AFAD, UMKE, İHH Arama Kurtarma birimi ve jandarma ekipleri köy ve çevresinde geniş çaplı arama tarama çalışması başlattı.

Yaklaşık 2 saat önce başlayan çalışmalar aralıksız devam ederken henüz Kayıp 50 yaşındaki zihinsel engelli Fuat Çöl’ün bir izine rastlanmadı. Çalışmaların sabaha kadar süreceği bildirilirken bölgeye takviye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL