Genel

Park Sorunu Aksaray’ın püsküllüsü

Park Sorunu Aksaray’ın püsküllüsü

Loading

İzzet TINMAZ / GAZETECİ

Otopark ciddi bir sorun. Trafik meselesinin olduğu Aksaray’da birkaç tane binayı  katlı otopark yapmak çözüm olmaz mı?

Aksaray gelişmeye devam ede dursun, en büyük sorun ARAÇLAR  için PARK SORUNU.

Bu sorun senelerdir Aksaray için büyük bir sorun. Sizce, bu sorunu çözmek için kim elini taşın altına sokuyor ? 

Aslında çözüm ÇOK KATLI OTOPARK

Aksaray özellikle yaz aylarında Gurbetçilerin gelmesiyle trafik Arap saçına dönüyor. Bu konuda köklü çözüm üretmek yerine suni çözümler ile günü kurtarmanın derdinde. 

Aksaray Belediye başkanı olarak seçilen Dr. Evren Dinçer’den çok umutlu idim. Haydi ötekiler heykeller ile kaldırımlar ile uğraşırken en önemli sorunun  Otopark Sorunu olduğunu görmemeleri mümkün mü? Tabii ki mümkün değil sadece göstermelik projeler ile günü kurtarmanın derdindeler.

Öncelikli sorunu görmemezlikten gelen bu yönetimde dahil tüm yönetimler  AKSARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI nasıl olsa ÇANTADA KEKLİK diye Aksaray’a hizmet  ediyoruz diyerek önceliği olmayan projelere yönelmek neyin nesi anlamak mümkün mü?

 Yeni yapılmış ufak tadilatlar ile  uzun süre kullanabilecek kaldırım taşlarını sökerek yenileri yapmak  hizmet değil, olsa olsa göz boyamak değil mi ?

Ya her yere heykeller ile donatmak trafik sorununu çözer mi;?

 Evet Size soruyorum Sayın başkan ; Aksaray’ın öncelikli çözülmesi gereken problemi trafik sorununu mu? yoksa şehrin farklı noktalarına heykel veya süslü objeler dikmek mi? 

Aksaray’ın trafik problemini görmek için MAKAM ARABASI İLE şehri DOLAŞMAK  yerine geçeceksin direksiyon başına aracını park edip ( edecek yer bulabilirsen tabii) alışveriş yapacaksın.  Makam arabası ile gezerken o problemi hissetmeniz mümkün değil sayın başkan. 

Nedenine gelince  siz gideceğiniz yere varmadan park yeriniz hazırlanıyor önceden .

Tebdili kıyafet ile şehri otomobil ile dolaştığınızda o trafik yoğunluğunu park sorununu hisseder ve çözümü için projeler gerçekleştirirdiniz. Aksaray’ın Her gün çektiği çileyi bir kaç gün yaşamanız yeterli. O zaman benim ne demek istediğimi daha net anlarsınız. 

Tabii anlayana sivri sinek saz. Anlamayana, davul zurna az.

Araç sahiplerinin park sorunun çözüleceği günleri görmeyi nasip etsin cümlemize

Başka bir Aksaray Sorununu buradan dillendirip çözüm yolları hakkında konuşacağımız yazı ile beraber olmak dileği ile Hoşça kalın.

Otopark ciddi bir sorun. Sizce de öyle değil mi Sayın Başkan?

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL