ASAYİŞ

Otomobil yoldan çıkarak istinat duvarına çaptı 3 yaralı

Otomobil yoldan çıkarak istinat duvarına çaptı 3 yaralı

Loading

Karabük-Yenice yolu Bolkuş mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Karabük Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Yenice istikametinden Karabük’e seyir halinde olan Mehmet Benli (54) yönetiminde 78 SB 794 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Bolkuş mevkiinde yoldan çıkarak aydınlatma direği ile istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü Mehmet Benli.(54), eşi Kezban Benli ( 45) ve kızı Melek Benli ( 20) yaralandı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin yardıma koştuğu kazada baba ve kızı araçtan çıkarılırken, anne Kezban Benli (45) ise otomobilde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine Karabük Belediyesi İtfaiyesi kaza kırım ekibi, UMKE, AFAD ve 112 ekipleri ile Jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ve İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma ile Kezban Benli ( 45) sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan ve kalbi duran Melek Benli (20) doktorların yoğun çabası sonrası yeniden hayata döndürülerek ameliyata alındı.

M Melek Benli (20) ameliyatı tamamlandıktan sonra ise yoğun bakıma alındı.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL