Genel

MHP Heyetine Aksaraylı esnaftan yoğun ilgi

MHP Heyetine Aksaraylı esnaftan yoğun ilgi

Loading

Esnafların dert ve düşüncelerini öğrenip çözümler üretmek üzere Esnaf  ziyaretleri gerçekleştiren  MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve beraberindeki MHP Aksaray İl yönetimi ile 2019 yılı MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan’a esnaflardan yoğun ilgi ve alaka gün geçtikçe çoğalarak çığ gibi büyüyor.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP Aksaray İl yöneticileri İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gümüşsoy’u iş yerinde ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette , Aksaray yerel ve genel siyaseti üzerine fikir alışverişinde bulundular. 

 MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP Aksaray İl Başkan yardımcıları Ferhat Bilge ve Ali Öztorun, MHP Aksaray İl Genel Meclis üyeleri Cavit Çıtak ve Meriç Keskin,  2019 yılı MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan ile birlikte esnaf ziyareti kapsamında Aksaray’da faaliyet gösteren Niğmet Pide işletmesi sahibi MHP Aksaray İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gümüşsoy’u ziyaret ederek çay molası verdiler.  

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP Aksaray il yöneticileri ve 2019 yılı MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, Aksaray yerel ve genel siyaseti üzerine fikir alışverişinde bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL