Genel

Memleket Partisi’nden İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel’ tepki

Memleket Partisi’nden İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel’ tepki

Loading

Hafta içi İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in ‘Sağ Seçmen Sola Oy Vermez’ sözüne Memleket Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ramazan Öztürk tepki göstererek; İYİ Parti’nin kurulmasında 15 Sol Milletvekilin İYİ Parti’ye geçişini hatırlattı.
Memleket Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ramazan Öztürk yaptığı açıklamada; “Aksaray Yerel Basınına talihsiz bir açıklamalar yapan İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, hangi tarafta olduğunun bile farkında olmadığını ispatlamıştır” dedi. Açıklamasına devam eden Memleket Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ramazan Öztürk; “Sayın Erel; İYİ Parti Sol Parti’den aldığı 15 milletvekili ile mecliste grup kurarak seçime girme hakkı elde etmedi mi? Eğer iktidar gibi ayrıştırma politikanız var ise; siz neden sol parti ile ittifak kurmaktasınız? Kararsızların %22 olması ve AKP tabanından gelmesi düşünceniz sizleri ana muhalefet gibi koltuk uğruna kırmızı çizginiz olmadığının ispatı mıdır? Sağ sol diye ayrım günümüzde bitmiştir. Günümüzde sağdan sola da oy verilebilir, soldan sağa da. Hatta aynı aile içinde sağ partili de var sol partili de. Öyle bir dönemdeyiz ki; ya vatanseverlerin safındasın ya da vatanı satanların safındasın. Vatandaşa sağdan sola oy verme diyeceksin kendine gelince sol partiyle ittifak yapacaksın. Bu ne yaman çelişkidir. Sayın Erel hangi siyasi ucuz hesap peşindedir anlayabilmiş değiliz” ifadesine yer verdi.
“Toplum Gözünde Analiz Yapacaksak”
Memleket Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ramazan Öztürk, Milletvekili Erel’i ve partisini ağır sözlerle eleştirerek; “ Eğer toplum gözüyle analiz yapacaksak; vatandaşların çoğunluk olarak ifade ve düşüncelerinde İYİ Parti; MHP tabanını bölen ve FETÖ destekli bir parti. Yine vatandaşların düşüncesinde koltuk uğruna HDP ile ittifak kurmanıza hakim olan düşünceden yola çıkarsak sizin ne kadar milliyetçi olduğunuzu sorgulatmaz mı? Lütfen ucuz siyaseti bırakın ve topluma kulak verin!… Toplumdaki görmediğiniz değişim iktidarın onca yolsuzlukları yapmasına ve toplumda bölücülük zihniyeti artmasına rağmen hâlâ iktidar olmasını sağlamıştır. Son 20 yılın özeti üretmeyen kendisini geliştirmeyen bir muhalif kanadın haksızlıklara ve yolsuzluklara rağmen iktidarın, iktidarda tutmasını sağlayan sebep “Toplumumuzda; Bunlar gelse memleket daha zor duruma düşer korkusudur…!’Sizler bu toplum görüşünü okuyamayacak kadar kör olmanızı sağlayan etkeni çok merak ediyor ve sizlere soruyorum?” şeklinde konuştu.
“Memleket Partisi Milli Politikalar İçin Projeler Üretiyor”
Memleket Partisi’nin politikalarından da bahseden Öztürk; “Memleket Partisi olarak bizler toplum içerisine girmiş sosyal siyaset anlayışı ile yol kat etmekteyiz. Ulusumuz adına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce toplum için; siyaset anlayışı 2 çeşittir. MİLLİ VE GAYRI MİLLİ zihniyet anlayışına göre toplumumuz siyasileri bölmüştür. Biz Milli zihniyet uğruna; Millileştirme politikaları, tarım politikaları, ekonomi politikaları, sosyal politikalar, iç ve dış politikalar, sanayi politikaları, turizm politikaları, istihdam politikalara, TSK politikaları, göçmen politikaları adına gece-gündüz projeler üretiyoruz. Bölücülüğün, liyakatın, yolsuzlukların kökünü kazıyacağız anlayışı tüm teşkilatlarımızın politika anlayışındadır. Görüşümüz; ulusumuzun dünya arenasında toplumuyla millileştirme ve sanayileşme projeleri ile refah içerisinde yaşam şartları sağlamak ve Ulu Önder Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ anlayışı ile ilerletmektedir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL