ASAYİŞ

Konya’da 2 kişiyi vurdu Aksaray polisine yakalandı

Konya’da 2 kişiyi vurdu Aksaray polisine yakalandı

Loading

Konya’da alacak verecek yüzünden iki galericiyi vuran şahıs olaydan sonra kaçtığı otomobiliyle Aksaray’da polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Olay, bu gün saat 11.00 sıralarında Karatay ilçesi Hekim Gaznevi Sokak’taki Hasan Yıldız ile Fırat Yarsa’nın işletmeciliğini yaptığı galeride meydana geldi.

Cihan Evren, otomobille iş yerine gelerek Hasan Yıldız ile Fırat Yarsa’nın üzerine tabancayla ateş açıp kaçtı. Ayaklarından yaralanan 2 kişi, otomobille yakındaki özel bir hastaneye giderek, tedaviye alındı.

Konya galericiler sitesinde alacak verecek yüzünden iki galerici Hasan Yıldız ile Fırat Yarsa‘yı silahla vuran şüpheli şahıs Cihan Evren olaydan sonra yakalanmamak için izini kaybettirmeye çalıştı.  Aksaray üzerinden farklı bir ile geçiş yaptığı esnada, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü ekipleri tarafından Aksaray terminal kavşağında kullandığı 51 BP 266 plakalı otomobil durdurularak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıs Cihan Evren kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tehditler savurarak; “O Hasan Yıldız’a söyle onun kafasına sıkacağım” diyerek tepki gösterdi.

Polis ekipleri şüpheli şahıs Cihan Evren’in kullandığı otomobili olay yerine çağırılan çekici yardımı ile otoparka çektirildi. Şüpheli şahıs Cihan Evren sağlık kontrolleri için Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine götürüldü.

Şüpheli şahıs Cihan Evren Konya il emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmek üzere işlemlerinin tamamlanması için Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL