ASAYİŞ

Kavşaktan kırmızı ışıkta geçen AFAD Aracı kaza yaptı 1 ölü 7 Yaralı

Kavşaktan kırmızı ışıkta geçen AFAD Aracı kaza yaptı 1 ölü 7 Yaralı

Loading

Işık İhlali ölümle sonuçlanan kazaya neden oldu. Aksaray AFAD’ın minibüsü ile çarpışan otomobil ikiye bölündü: 1 ölü, 7 yaralı

Deprem bölgesi için görevlendirilen Aksaray AFAD İl Müdürlüğüne ait minibüs ile çarpışarak ikiye bölünen otomobilin sürücüsü 24 yaşındaki Mehmet Taşören yaşamını yitirdi, AFAD aracındaki 7 kişi ise yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Nevşehir- Aksaray yolunun 3’üncü kilometresi Terminal kavşağında meydana geldi. Aksaray’dan deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine Aksaray AFAD gönüllülerini götürmek üzere Aksaray’dan yola çıkan Abdullah Y. yönetimindeki 68 AAP 435 plakalı Aksaray AFAD ‘a ait minibüs,  Nevşehir-Aksaray kara yolu Terminal Kavşağı’nda, ( Görgü tanıkları ve kamera görüntülerine göre ) kırmızı ışık ihlali yaptığı için kavşakta bekleyen ve kendisine yeşil ışık yandığı için hareket eden Mehmet Taşören’in kullandığı 50 AAD 839 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada ikiye ayrılan otomobilin parçaları etrafa savruldu. 50 AAD 839 plakalı otomobil sürücüsü Mehmet Taşören olay yerinde hayatını kaybetti.

 68 AAP 435 plakalı Aksaray AFAD ‘a ait minibüsteki 7 AFAD gönüllüsü yaralandı. Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 Deprem bölgesi Elbistanda Koordinatör vali olarak bulunan Aksaray valisi Hamza Aydoğdu kaza geçiren Ajsaray AFAD Gönüllülerini telefon ile arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaza sonrası Aksaray vali yardımcıları ve  Aksarayda bulunan Aksaray İl AFAD müdür yardımcıları  Nevşehir iline giderek kaza geçiren AFAD GÖNÜLLÜLERİ ile yakından ilgilendiler. 

 

68 AAP 435 plakalı AFAD Minibüsünü kullanan Abdullah Y. Polis tarafından gözaltına alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL