Genel

Jandarma Teşkilatı 184 Yaşında

Jandarma Teşkilatı 184 Yaşında

Loading

Aksaray İl Jandarma komutanlığı Jandarmanın kuruluşunun 184.yıl dönümünde Jandarma komanda birlikleri muhteşem bir gösteri sergiledi.
Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 184. Yıldönümü 14 Haziran günü tüm ülke genelinde olduğu gibi Aksaray’da Jandarma İl Komutanlığı Birliği ve Jandarma Komando birliğinin katıldığı törenlerle kutlandı.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı 15 Temmuz Milli İrade Meydanında Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 184. Yıldönümü münasebetiyle ilk olarak Aksaray il Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla çelenk sunma töreni ile sona erdi.
Aksaray Jandarma Komando Bölüğü’nün hazırladığı gösteri töreni izleyen vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi. Törene katılan Aksaray’da Jandarma İl Komutanlığı Birliği ve Jandarma Komando birliğinin yürüyüşü ile tören sona erdi.
Tören vatandaşlardan büyük beğeni toplarken bir annenin Jandarma Personeline ve Askerine “Maşallah, Allah sizi tüm belalardan korusun” diye dualar etmesi duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL