ASAYİŞ

Jandarma hırsızları Çaldıkları malzemeler ile yakaladı

Jandarma hırsızları Çaldıkları malzemeler ile yakaladı

Loading

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.
22 Mart 2022 tarihinde Aksaray ili Sarıyahşi ilçesi Boğazköy köyünde ikamet eden C.Ş. (1960 d.lu) isimli şahıs Şarıyahşi İlçe J.K.lığına gelerek Bogazköy Köyü Sulama Kooperatifi Başkanlığına ait sulama kanalı (mavi renkli, demir) kapaklarının çalındığını beyanla ihbarda bulunmuştur.
İhbarın alınmasını müteakip konuya derhal reaksiyon gösterilmiş, Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olayla ilgili araştırma başlatan Şarıyahşi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, Kırşehir Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile yapılan ortak çalışma neticesinde, aynı gün Şarıyahşi Kırşehir yolu üzerinde icra edilen yol kontrol ve arama devriyesi esnasında durdurulan araçta yapılan kontrolde araç içerisinde;
– 2 adet kesilmiş demir kapı ve çerçevesi,
– 1 adet mavi renkli kesilmiş vaziyette sulama vanası kapağı,
– 1 adet sulama kapağı çerçevesi,
– 2 Adet kesilmiş vaziyette trafik levhası direği,
– 5 Parça kesilmiş vaziyette köşe bent demiri,
– 2 Adet Balyoz,
– 1 Adet manevala,
– 1 Adet kazma,
– 1 Adet Einhell marka şarjlı spiral,
– 3 Adet spiral bataryası,
– 7 Adet farklı ebatlarda spiral ağızlığı tespit edilmiştir.
Araçta suça konu malzemelerin bulunması üzerine, Şereflikoçhisar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile araç içerisinde bulunan S.G. (1996 D.lu E) ve E.A ( 1998 D.lu E) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, mağdura ait malzemeler tam ve eksiksiz olarak teslim edilmiştir.
Gözaltına alınan şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL