Genel

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatına Toplu Katılım

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatına Toplu Katılım

Loading

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı yeni katılımlar ile büyüyor. “ Ankara’da Aksaray’ın sesi olacağız” diyerek Ankara’dan yola çıkan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve İyi Parti Milletvekillerinden oluşan heyet Yenikent Üye Katılım ve Rozet Takma Töreni ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmek için  Aksaray’a geliyor.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın , İYİ Parti  Genel Başkan Yardımcıları Yavuz Ağıralioğlu, Ünzile Yüksel ve İyi Parti  Milletvekilleri Ayhan Erel, Dursun Ataş, Halil İbrahim Oral, Yasin Öztürk, Hüseyin Örs , Zeki Hakan Sıdalı nın katılacağı Yenikent Üye Katılım ve Rozet Takma Töreni ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmek  için  Aksaray’a geliyor.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve İyi Parti Milletvekillerinden oluşan heyet saat 13.30 Aksaray girişinde İyi Parti Aksaray  Milletvekili Ayhan Erel , İyi Parti Aksaray İl başkanı Özhan Türemiş , İyi parti  Aksaray il yönetimi , ve partililer tarafından karşılanacak.  Saat 14 .00  da Aksaray merkez Yenikent Kasabasında, üyesi oldukları farklı siyasi partilerinden istifa ederek  İyi Partiye katılan kalabalık bir gurubun toplu  Rozet Takma Töreni yapılacak. Daha sonra İyi Partili vekiller Aksaray merkez Yenikent Kasabasında esnaf ziyareti yapacaklar Saat  16 da  Aksaray  merkezde esnaf ziyareti yapacak İYİ Partili vekiller Aksaray il Teşkilatında Değerlendirme toplantısı sonrası Aldıkları notlar ile Ankara’da Aksaray sorunlarını Meclise taşıyacaklar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL