Genel

İş İnsanı Ali Karakuş “İYİ Parti Aksaray Milletvekili A. Adayıyım”

İş İnsanı Ali Karakuş “İYİ Parti Aksaray Milletvekili A. Adayıyım”

Loading

İYİ Parti Aksaray İl binasında yoğun katılım ile gerçekleşen Aksaraylı  iş insanı Ali Karakuş’un milletvekili aday adaylık açıklamasına İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal, İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz parti yönetimi katıldı.

Aday adaylık açıklamasının açılış konuşmasını İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz yaptı. Açılış konuşmasının ardından sırayla İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal ve İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel birer konuşma yaptı.

İYİ Parti Aksaray milletvekili Aday adaylığını açıklayan Ali Karakuş eşi Seda Karakuş hanımefendi ile birlikte açıklama yaptı.

Karakuş yaptığı açıklamada; “Bizler Aksaray ve Türkiye İYİ olsun diye yola çıkanlardanız. Bu yolun uzun ve meşakkatli olduğunu biliyoruz. 2002 yılından bu yana meydanlarda iktidar partisi vekilleri ve yetkilileri Aksaray’a vaat verirken, bu vaatlerini de unutmaktalar. Bizler iktidara geldiğimizde Anadolu’nun uçan şehri Aksaray olacak. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları yaşıyoruz. Esnaflarımız kira ve ödemelerini yapamamakta, çiftçimiz gübre, mazot alamamakta, emeklimiz geçinememekte. İnşallah bu sorunları bizim iktidarımızda son bulacak ve çözümler ile vatandaşlarımız rahat nefes alacak” dedi.

İsim vermeden AKP’li Aksaray vekilleri İlknur İnceöz ve Cengiz Aydoğdu ile Milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa eden Hüseyin Altınsoy’u eleştiren İYİ Partili Karakuş şu ifadelere yer verdi; “İktidar partisinin 2 milletvekili var. Bunlardan bir tanesi 5 yıldır bırakın Aksaray’a uğramamayı meclise dahi uğramamakta. Bir diğeri ise sadece bakanlar ile birlikte çekindiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmakta. Ben iktidar vekili olursam Aksaray’ın sorunlarını çözmeden hiçbir bakanın yanından asla ayrılmam. Gerekirse kapısında yatarım yine de ayrılmam. Eğer bizler böyle vekillik yapacaksak Allah bize vekillik nasip etmesin.

Yine geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adaylığını açıklamasında diyor ki; Aksaray’a nasıl vekil olunacağını göstereceğim.20 yıldır bu memleket için ne yaptınız. Siz bakan kör iseniz bize ne kardeşim.  Açın gözünüzü işte örnek işte vekil. Aksaray’da örnek vekil Ayhan Erel’dir. Bizim siyasetimiz önce memleket, önce millet siyasetidir.” Şeklinde konuştu.

İYİ parti Aksaray milletvekilliği aday Adaylığını açıklayan İş insanı Ali Karakuş’un konuşması,  İYİ parti Aksaray İl başkanlığını hınca hınç dolduran İYİ Partiye gönül vermiş kişiler tarafından sık sık alkış ve tezahüratlar ile kesildi. Ali Karakuş’a desteklerini tezahüratlarla alkışlar ile belli eden partililer program sonunda Milletvekili Aday Adayı Ali Karakuş ile bol bol fotoğraf çektirerek o anı ölümsüzleştirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL