Genel

İş adamı Tolgahan Öztürk’ten iddialara yalanlama

İş adamı Tolgahan Öztürk’ten  iddialara yalanlama

Loading

Chp İl Başkanı Aliabbas Ertürk’ün Tolgahan Öztürk ve şirketleri hakkında basın toplantıları ile yönelttiği suçlamalar hakkında yazılı basın açıklaması yaptı.

Tolgahan Öztürk yaptığı yazılı açıklamada ;

Aksaray CHP il başkanı  Ali Abbas Ertürk ‘ün yapmış olduğu basın açıklamalar tamamen asılsız, yalan ve yanlış bilgileri öne sürerek Beni  ve ortağı olduğum şirket itibarını zedeleyerek kendi gündem oluşturmak istemektedir.

Bunun ana nedeni ise hiçbir projesi ve yatırım zihniyeti olmadığından yatırımlarımızı hedef almaktadır. Bahsettiği ihale Kamu kurumunun Resmi internet sitesinden tüm vatandaşların  şartsız girmesi için açık bir şekilde yapılmıştır.

Olayı çarpıtmak için kullandığı ‘’ pazarlık usulü ‘’ ifadesi açık ihale ve artırım ihalesiyle aynı anlamdadır. İhaleden sizlere kısaca bahsetmek istiyorum. İhale 25.10.2021 tarihinde yıllık kira başlangıcı 46.500 TL olarak ilan edilmiştir

İhaleye 5 firma katılmıştır. Firmamız en yüksek artırımı yaparak ihaleyi yaklaşık yüzde iki yüz elli artırarak 112.000 TL kira bedelle almıştır.

Dolayısıyla kamunun ve devletimizin en yüksek rakamı veren şirketimiz yatırım yapma ve istihdam yaratma için en yüksek teklifle ihaleyi almıştır. Ali Abbas Ertürk Ahlaki olmayan asılsız ve tutarsız siyaset yapacak diye biz yatırımdan ve istihdam vaz mı Geçelim. Ali Abbası iftiralarını ispatlamasını bekliyorum. İftirasını ispatlayamayan müfteridir ve yalancıdır. Eğer Ali Abbas Ertürk sahip olduğunu iddaa ettiği bilgi ve belgelere Güveniyorsa arzu ettiği tarihte ve yerde Karşılıklı Tartışma Programına buyursun gelsin ,Hodri meydan! Şahsım ve firmam olarak onun yalanlarını ve iftiralarını siz değerli Aksaray Halkının gözü önünde gerçekleri görmeye davet ediyorum.   Ali Abbas  Ertürk Eğer karşılıklı canlı yayın olarak karşıma çıkamazsa  yalan yanlış siyasetinden  dolayı CHP il başkanlığından istifa etmesi kendisi için ahlaki ve partisi için faydalı bir davranış olacaktır.

Kamuoyuna arz ederim Tolgahan ÖZTÜRK

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL