ASAYİŞ

İntihar etmeye kalkıştı

İntihar etmeye kalkıştı

Loading

Aksaray’da Oğlu intihar girişiminde bulunan baba oğluna tepki gösterdi. Öfkeli baba intihara kalkışan oğluna “Atla geber” diye bağırıp, polisten silah istedi.

Olay Aksaray’da 8 katlı apartmanın 5’inci katında yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu için tedavi gören Zülkif M, eline aldığı bıçakla oturduğu apartmanın 5. Kartındaki balkona çıkıp 2 çocuğunun gözü önünde intihar girişiminde bulundu.

Olaya tanık olan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri intihara kalkışan 2 çocuk sahibi babayı iknaya çalıştığı esnada olayı duyan baba olay yerine geldi. Olay yerine giden baba Ramazan M. (57) intihara kalkışan oğluna “Atla geber” diye bağırdı. Ardından oğlu boğazına bıçak dayayıp balkondan atlamak isteyince, oğluna daha da öfkelenen baba Ramazan M. (57) bu kez de olay yerinde bulunan polis memurundan tabanca istedi.

Olay yerine polis ekipleri  güvenlik şeridi çekerken, itfaiye ekipleri ise balkonun altına hava yastığı açtı.

Polis ekipleri öfkeli baba Ramazan M. (57) yi sakinleştirdi.

Oğluna öfkelenen baba Ramazan M., “Bunu mahallede iyi bir dövmek lazım. Başka tedavi olmaz bu” dedi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

Polisler tarafından yaklaşık 1 saatte ikna edilen Zülkif M., Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Baba Ramazan M., “Ben oğlumu Adana’dan dün psikoloji tedavisinden getirdim. Ben nasıl tepki göstermeyeyim. 35 yıl emek ver, ondan sonra bu şekilde olaylar yapsın ve bütün mahalleliyi buraya yığsın. Ben de ona ‘atla, geber’ dedim ve başka bir şey demedim” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL