Genel

İçimizde hainler var

İçimizde hainler var

Loading

İzzet Tınmaz / Gazeteci – Yazar

Önümüzdeki bir kaç yıl içinde seçim olacak . O zaman tren yolunu getireceğim diye söz verip sözünü tutmayanlara , yapılmayan hava alanına , teğet geçen otobana teşekkür için tekrar oy vermezsin olur biter.

Sosyal medya hesabından esip gürleyip sonrada sana hizmet getirmeyenlere oy vermeyerek cezalandırırsın. İlla ona oy ver diye kafana silah mı dayıyorlar ki.

Aksaray için bir şeyler yapma sevdası ile geceli gündüzlü emek harcayanların arkasından entrikalar çeviren hainler de var bu yazıda  onlara da bir çift sözüm olacak.

Tepkisini bir türlü sandığa yansıtamayan seçmenler topluluğu, sizlere yıllar yılı söz verip sözünü ısrar ile tutmayan kişilere minnetinizi tekrar oy vererek gösterin. Sonrada sosyal medyadan emziği elinden alınan çocuk misali ağlayıp sızlamaya devam edin.

Bir kaç süslü lafa kanarak oy sandığında tepkisini gösteremeyen bireyler son günlerde sosyal medya hesaplarından tepkilerini gösteriyor muş gibi görünüyor. O kişilere bir çift söz söylemenin tam zamanı bence. Temsilde hata olmaz , Aksaray için bir çivi bile çakmadılar diye feryadı figan eden zatı muhteremler. Sosyal medya hesaplarından esip gürleyen şahsiyetler. Kimi kandırma derdindesiniz ?.

Mevcut iktidara oy veren siz siniz hem de 3 dönem arka arkaya oy veren siz değil misiniz?

Baktın veriler sözler yerine gelmiyor. Oy sandığında göster tepkini. Adama sorarlar mevcut siyasilerden madem ki memnun değilsin neden oy verip mükafatlandırdın diye. Eğer mevcut siyasilerin yaptıklarından memnunsun o zaman sosyal medya üzerinden esip gürlemeyeceksin. Vay efendim yıllardır bizi kandırıyorlar. Vay efendim hava alanı yapmadılar, Vay efendim otobanı uzaktan geçirdiler, Vay efendim Tren yolu sözünü tutmadılar , gibi ağlanıp sızlamayacaksın. Hele hele bir mevzu var ki aklıma geldikçe deli oluyor tepemin tası atıyor.

Aksaray’a gönül veren birileri var. Gece gündüz demeden çalışan birileri. Taktir edilmesi gereken birileri. Bu kişilerin önünü açmak yerine ona iftira atıp yıpratan birileri. Adama sorarlar neden bu kadar yaşadığın memlekete hainlik yapıyorsun? diye.

Sana imtiyaz vermedi, seni diğerleri ile bir tutarak ayrımcılık yapmadı diye o kişilerin ardından dolaplar çevirme gayretin ne ?

Kimlerden söz ediyorum az çok anladınız. Aksaray valisi Hamza Aydoğdu ve ekibinden söz ediyorum. Aksaray’a ilk geldiği günden bu yana sadece Aksaray için bir şeyler çabalama derdinde olan bir Valiye iftira atmanın alemi ne? .O kişiler şimdi diyecek Adam İstanbul’dan yalan yanlış bir haber yapmış faturasını neden bize çıkartıyor diye. Herkes bilir Ulusal olarak yayın yapan yayın organı oturduğu yerden haber yapan muhabir çalıştırmaz. Ayrıca kilometrelerce öteden oturduğu yerden olup biteni bilecek müneccim muhabir de şimdiye kadar dünyaya gelmedi. Demek ki ne imiş Aksaray’a hainlik yapan birileri ona yalan yanlış bilgiler yollamış . Bunun farklı bir açıklaması olamaz.

Sözün kısası Aksaray için bir şeyler yapmayı kendine amaç edinmiş kişilerin arkasından kuyu kazıp entrikalar çevireceğine . Aksaray için yatırım sözü verip sözünü tutmayanları sahip olduğun en büyük silah ile Seçim Zamanı sandığa attığın OY ile cezalandır. Seneler senesi senin memleketine hizmet getiremeyenleri seçim zamanı Sahip olduğun OY ile cezalandır ki onlardan sonra seçim ile gelenler memleket için çalışınlar. Öyle sosyal medyadan atıp tutmak ile olmuyor bu işler.

Kalın sağlık ile ,mutluluk her daim sizinle olsun.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL