Genel

HÜDA PAR Genel Başkanı 12 Mart ta Aksaray’da

HÜDA PAR Genel Başkanı 12 Mart ta Aksaray’da

Loading

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, bir dizi temaslarda bulunmak ve Aksaray esnafını ziyaret etmek üzere 12 Eylül Çarşamba günü Aksaray’a geliyor.

24 Haziran seçimlerinde “Dürüst siyaset, gerçek adalet” sloganıyla Türkiye genelinde ilk defa seçimlere giren ve izlediği siyasetle Türkiye genelinde büyük bir teveccüh gören HÜDA PAR, Aksaray’da da ilk defa seçimlere girmişti.

Seçim süreci boyunca gittikleri her yerde “biz sadece seçimden seçime sizi ziyaret etmeyeceğiz, daima yanınızda olacağız” sözünü verdiklerini hatırlatan HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Biz HÜDA PAR olarak kurulduğumuz ilk günden beri halkımızla iç içeyiz. Sadece seçimden seçime çalışan bir parti olmadık, olmayacağız.  Aksaray’da 24 Haziran seçim çalışmalarıyla birlikte ilk defa sahaya indik, kendimizi anlatma fırsatı bulduk. Bundan sonrası için de daima sahada, vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Bunun sözünü seçim süreci boyunca gittiğimiz her yerde verdik. Bu sözümüzün gereği olarak Genel Başkanımız Sayın Mehmet Yavuz’u Aksaray’ımıza davet ettik. Kendileri de bizleri kırmadı, yoğun programı içerisinde davetimizi kabul etti. 12 Eylül Çarşamba günü genel başkanımızla birlikte Aksaray’ımızın esnafını ve tanınan simalarını ziyaret edeceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL