ASAYİŞ

Hırsızlık zanlıları yapılan operasyon sonucu yakalandı

Hırsızlık zanlıları yapılan operasyon sonucu yakalandı

Loading

Aksaray’da üç ayrı evi soyan biri kadın 2 hırsızlık şüphelisi, polis tarafından güvenlik kameralarından kimlikleri tespit edilerek 2 ay boyunca yapılan teknik ve fiziki takibin ardından kaldıkları adreslere düzenlenen operasyon ile yakalandı. Hırsızlık şüphelisi 2 kişi Emniyetteki sorgularının ardından çıkartıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, kapıları kilitli olmayan dairelerde meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Meydana gelen 3 ayrı olayında aynı taktik ve benzer olması üzerine araştırmayı derinleştiren polis, olay yeri bölgesindeki güvenlik kameraları görüntüleri inceledi. Görüntülerden hırsızlık şüphelisi 1’i kadın 2 şüphelinin kimliğini tespit eden Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Ü. ve Arzu Ş.’yi 2 ay boyunca teknik ve fiziki takibe aldı.  Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri gerekli delilleri elde etmelerinin ardından operasyon için düğmeye bastı.

Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri belirlenen adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile 2 hırsızlık zanlısı şahıs gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen 2 hırsızlık şüphelisi, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL