GÜNDEM

“Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliyesi” projesinin temel atma töreni yapıldı

“Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliyesi” projesinin temel atma töreni yapıldı

Loading

Aksaray Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve yüzyılın projesi olarak adlandırılan en önemli projelerden biri olan  “Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliyesi ”nin temel atma töreni düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Şehir buluşmaları kapsamında Aksaray’a gelen ve bir dizi ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin temel atma törenine katılım sağladı.

Aksaray belediyesinin, Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma yanı başına yapılacak olan 32 kişilik hasta yakını konuk evi ve 1200 kişilik külliye yapılması için temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma törenine AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş,  İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün ile davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

Aksaray Belediyesi hasta yakını konuk evi ve külliyesi temel atma programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Daha sonra Kuran o Kerim okudu.

Konuşmaların ardından; AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş,  İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün hep birlikte butona basarak ilk harcı atmış oldular.

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve beraberindekiler daha sonra 3 Eylül Pazar akşamı meydana gelen selde kaybolan 3 aylık Asel Balcan’ın anne ve babasını ziyaret etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL