Genel

Giden park yapıyor gelen park yapacağım diyor …

Giden park yapıyor gelen park yapacağım diyor …

Loading

Durmuş DALKILIÇ / Köşe Yazarı

Anlaşılan iyi parti Türkiye ve Aksaray’daki eli boş işsiz insan sayısını iyi analiz etmiş onlara oturup düşünmek için park ve tesisler açarak sistemi bozmak istemiyor.

Hiç dikkatinizi çekmedi değil mi ? Hiç bir siyasi  parti belediye başkan adayı iş imkanları ve fırsatları icraatı  yok. Hep yol park o bu şu yahu zaten gelenler hep bunu yaptı farklı iş projeleriyle iş fırsatları iş imkanı ve kapıları açın. Oy istediğiniz insanlara geçimini sağlayacak icraatlar la gelin parası olmayan geçim sıkıntısı olan parkta tesiste ne yapsın oturup ne yapacağını düşünsün diyen mi yapıyorsunuz?

Şükür Aksaray’ımızın parkı tesisi ve heykelleri var bunları geçin insanların evine ekmek götürecek işlerle çıkın milletin karşısına öyle ki durum vahim kimse iş kapısı açacak bir icraat ve çare bulamıyor oysa belediyenin yetkisi belli sınırlar içinde olsa da elinde birçok imkân var.  Bunun yanı sıra vekillerin desteği ile seçilen siyasi partinin belediye başkanı arkasındaki vekillerin desteği ile Aksaray a yatırımlar yapabilirler.

 Neden hep bir kolaya kaçıyorlar? Sebebi olmalı ya bu halkı çok saf salak görüyorlar, ya da siyasetin kurallarını güzel lanse ediyorlar.  Millete oy isterken şimdi okuyanların çoğu şunu düşüne bilir ne yapa bilir bir belediye isterse çok şey yapar.  Yeter ki kadrosunu akıllı işe yarayan icraatçı felsefesi yüksek iş yapa bilecek kadro kursun. 

Örneğin bakıyorum meclis üyelerine ise yarar mesleği olan az sayıda insan var.  örneğin neden bir meclis üyesi mimar değil yada neden bir gıda mühendisi  yok neden avukat yok tarım ve çevre mühendisi yok işte bunlar sağlam kadro ile her işi takip etmek ve işi bilen insanla çalışıp güzel işler yapmak demektir..

Ama şu anki belediye meclis üyelerine bakıyorum ya emekli ya öğrenci ya da esnaf.  Burada düşünelim esnaf öğrenci ve emekli ne yapa bilir mecliste neye el kaldırıp neye hayır diye bilir.  Tabi gelirse birde toplantılara ve olacak bitecek şeylerden haberi olursa…

Ya da sırf şan şöhret ve imkan sahibi olmak mı amaç ?.  O zaman anlaşılan şu bir kapı buldum sapı elimde dursun gün gelir lazım olur içeri girerim düşüncesi mi var.  Kapımıza geliyorsanız sağlam iş imkanlarıyla oy istemeye gelin park ve tesise işsiz insanların ihtiyacı yok.

Aklınızda bir kapı açacaksanız içi cehennem olmasın cennet olsun ki verdiğimiz oylar bizi huzurlu mutlu günlere götürsün…

Durmuş DALKILIÇ / Köşe Yazarı

UYARI: Yazılardaki fikir ve değerlendirmeler yazarlara aittir ve aksi belirtilmediği sürece https://www.ilkhavadisgazetesi.com İnternet Haber sitesinin görüşlerini yansıtmaz. Bütün hukuki sorumluluk yazara aittir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL