Genel

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Ömer Terlemez

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Ömer Terlemez

Loading

Aralık 2019’da Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’ nun kurduğu Gelecek Partisi, tüm İl ve İlçelerde hızla teşkilatlanıyor.

Kısa sürede Türkiye genelinde 65 İlde İl Başkanını belirleyen Gelecek Partisi, ataması gerçekleşen İllerde İlçe teşkilatlarını da hızla atayarak kongre süreci için hızlı bir hazırlık içerisinde. Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Yardımcısı ve beraberinde bir heyeti ağırlayan Gelecek Partisi Aksaray Teşkilatı, İl Yönetim ve Yürütme Kurulunu da belirlemiş durumda.
Aksaray Kurucu İl Başkanı Muhammet DİLMAÇ il teşkilatının genç dinamik ve siyasette yeni yüzlerden oluştuğunu belirtti. Gelecek Partisinin “İnsan Odaklı” Siyaseti benimsediğini bu sebeple her kesimden isimler üzerinde tercih yaptıklarını belirterek temsiliyeti ve böylelikle kapsayıcılığın ve katılımın yüksek olduğunu belirtti. Çalışmalarının tamamında bir artılarının daha olduğunu, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Kürşad GİRAY ve Genel Merkez Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet TEKİN’in, Aksaray’lı olmaları sebebi ile çalışmalarda işleyişin hızlı ilerlediğini belirtti.

İl Teşkilatının özverili ve samimi çalışmaları ile birlikte son günlerde Merkez İlçe olmak üzere tüm ilçelerde çalışma yürüttüklerini, Merkez İlçe Başkanı olarak Ömer TERLEMEZ’ i, Gülağaç İlçe Başkanı olarak Mustafa ABUR’u, Güzelyurt İlçe Başkanı olarak Ünal BALKIR’ı görevlendirdiklerini, bu gelişmeyi duyurduklarını ve aynı zamanda bu İlçelerinde yönetimlerinin oluşturularak ilgili kurumlara gerekli başvuruları yaptıklarını bildirdi. Ağustos başı itibari ile tüm ilçelerin atama ve teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini, ilçelerin kongre sürecini de başlatacaklarını bildiren İl Başkanı Dilmaç, Aksaray’lı vatandaşlara gösterdikleri teveccüh ve ilgi sebebi ile teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL