Genel

Gelecek Partisi Aksaray Basınıyla Kahvaltıda buluştu.

Gelecek Partisi Aksaray Basınıyla Kahvaltıda buluştu.

Loading

Gelecek partisi Aksaray il teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına,basın mensupları büyük ilgi gösterdi.Toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı Sema SİLKİN ÜN , Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü KIRBOĞA, Genel Sekreter Yardımcısı,. Alper Kürşad GİRAY, İl Başkanı Muhammet DİLMAÇ, ev sahipliği yaptılar.
Genel Başkan yardımcısı Sema Silkin Ün, bir konuşma yaparak, Gelecek Partisinin kurulma nedenini açıkladı.Ün konuşmasında, farklı bir politika anlayışı ile politika izleme kurullarının oluşturulduğu farklı bir mulafetlik anlayışının hakim olacağını söyledi.
Ün konuşmasında, söylendiği gibi Ak partinin devamı olmadıklarını, her partiden katılımın olduğunu, bunu en iyi örneğinin ise Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç olduğunu belirterek,” Ne cumhur ittifakı nede millet ittifakının yanındayız onların bir parçası değiliz”dedi.
Sema Silkin Ün çoklu baro sisteminede değinerek,ne Ak Parti’nin, çoklu baro sisteminin yanında olmadıklarını, nede tekli baro sistemini çok makul olmadığını düşündüklerini belirterek,daha akılcı bir çözümüm, buluna bileceğini belirterek”Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok” dedi.
Konuşmaların tamamlanmasının, ardından, basın mensuplarının sorularını cevaplayan, Gelecek Partisi yönetimi,kahvaltı programının bitmesi ile birlikte, bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Yoğun bir gündemin olduğu, gelecek partisi ,Aksaray Muhtarlar Derneği,Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası,Aksaray Barosu,Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ,KapalıÇarşı esnafını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL