Genel

Erel: Milli değerlerimizi kaybediyoruz

Erel: Milli değerlerimizi kaybediyoruz

Loading

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, pandemiyle birlikte artan ekonomik krizin vatandaşlarımızı giderek zorlarken milli değerlerimizi de zedelediğini ifade etti.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, yaptığı yazılı bir açıklamada il ilçe ve genel yönetimi eleştirerek, “Toplumun her katmanında büyük sıkıntılar var, her geçen gün kriz büyüyor. Biz geriye adımlarla sadece ekonomik değerleri değil milli değerlerimizi de yitiriyoruz ” dedi.

“İKDİTAR MİLLETE GÜVEN VERMELİDİR”

“Pandemi’nin getirdiği ekonomik zorluklar giderek milletimizi zorluyor. Büyük şehirlerden ilçelerimize kadar tablo tam bir felakete dönüştü. Bu günlerde geçici tedbirler yerine, artık vakit kaybetmeden milletimiz için doğru ve çözüm getiren önlemler alınmalıdır” diyerek böyle günlerde, devletin ciddiyetle önlem alması, millete güven vermesinin önemine işaret ederek şunları ekledi:

“İktidarın, milletimize çözüm olarak sunduğu, maalesef artık inandırıcı değil. Avrupa ülkelerine ya da yurt dışındaki birçok ülkeye bakıldığında vatanına, milletine sahip çıkan önemli destekler, pandemi için ayrılan ciddi bütçeler görüyoruz. Biz Türk milleti olarak geçmişten bugüne dini ve milli değerlerle birbirimize sahip çıkan, koruyan, kollayan bir kültürden geliyoruz. Şimdi kültür değerlerimizi görmezden gelen, milletini görmezden gelen bir hükümet var. Esnafımız kan ağlıyor ve kira desteği bile alamıyor. Verilen bin lira ödenek ‘pandemi desteği’ olarak reklam ediliyor. Esnafın, çiftçinin, işçinin, gençlerimizin içinde bulunduğu durum, onları ülkemizden, ülkümüzden uzaklaştırma tehlikesi oluşturuyor. Sen milli değerlerimizi milletimize açmazsan, bu değerlere sahip çıkmasını da gençlerden bekleyemeyiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL