Genel

CHP Gülağaç ve Eskil’de  İlçe kongrelerini yaptı. 

CHP Gülağaç ve Eskil’de  İlçe kongrelerini yaptı. 

Loading

CHP, cumartesi günü Gülağaç ve pazar günü Eskil’de  İlçe kongrelerini yaptı.

Sait Uzun ve Tanfer Altun’un yarıştığı Gülağaç’ta  İlçe Başkanlığına Sait Uzun seçildi.

Ali Güç, Yakup Gök ve Cavit Altan’ın aday olduğu Eskil İlçe Başkanlığına ise Ali Güç seçildi.

Sonuçlanan Kongreler üzerine bir açıklama yapan İl Başkanı Ramazan Koçak;

Ülkemiz maalesef yönetilemiyor, savruluyor. Milletimiz mutsuz, milletimiz umutsuz. Çiftçimiz gübresini almakta, elektrik parasını ve kredilerini ödemekte zorlanıyor. Nerdeyse tek işi çiftçiye kredi vermek olan Ziraat Bankası ise Çiftçiye kredi vermek yerine, yandaş, batak iş adamlarını kurtarmakla meşgul. Gençlerimiz iş bulamıyor, her yıl yüzbinlerce yetişmiş gencimiz ülkeyi terkediyor. Bu düzen böyle devam etmeyecek.

Bu Kongrelerden birleşerek, bütünleşerek, güçlenerek ve yenilenerek çıkıyoruz ve iktidara doğru yürüyoruz.Talan ve yalan üzerine kurulan ve birçok alanda politikaları iflas eden, milletimizi mutsuzluğa ve umutsuzluğa sevk eden, Keyfi Tek Adam Rejiminden, hep birlikte çalışarak kurtulacağız ve sizlerle birlikte partimizi iktidara taşıyacağız. Ülkemize huzur, refah ve yeniden saygınlık kazandıracağız, milletimize umut olacağız.

Seçilen İlçe Başkanlarımızı ve yönetim kurullarını tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL