Genel

Belediye Binasını Bastılar tepkilere hedef oldular

Belediye Binasını Bastılar tepkilere hedef oldular

Loading

Aksaray’da 50 kadar Minibus işletmecesi Aksaray Belediye başkanlığına topluca giderek belediye Başkanı Evren Dinçer ile görüşmeye kalktılar. Bu davranışları destek bulacağına ters tepti tepkilerin hedefinde yer aldılar. belediye Başkanı Evren Dinçer’e geçmiş olsun mesajları yağdı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından Toplu taşıma filosuna 6 yeni araç katılması ve HASTANE hattında bedava yolcu taşıması üzerine Hastane hattında çalışan Minibüslerin sahipleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’in HASTANE HATTINA otobüs koyarak VATANDAŞI BEDAVA taşıma kararını iptal etmesi yönünde görüşmek için Aksaray Belediye binasına topluca gittiler. Belediye binasında Başkan Evren Dinçer’in olmaması nedeniyle görüşemeyen Minibüs sahipleri taşkınlık yapınca belediye binasından polis gücüyle çıkartıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer ile görüşemeyen Minibüs sahiplerinin sinirleri iyice gerildi. Belediye Başkanı Dinçer ile görüşmeyi sağlayamayan ve belediye binasından Polis mukavemeti ile çıkartılan minibüs işletmecileri belediye binası önünde bekleyerek dağılmamaları üzerine devreye Polis müdürleri girdi. İkna edilen guruptan 4 kişi Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile görüştürülerek sorunun çözüme kavuşacağı öğrenildi.

Toplu taşıma araçları sahiplerinin Aksaray Belediyesi binasını basmalarına karşı tepki mesajları gündeme oturdu. Belediye Başkanı Evren Dinçer’e destek telefonları ve destek mesajları yağdı. Bağlıkaya Belediye Başkanı Dursun Eser, Yeşilova Belediye Başkanı Veyis Baysal ve Eşmekaya Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş bizzat Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret ederek desteklerini belirttiler.

Siyasiler, STK’lar ve Vatandaşlar Aksaray Belediyesine yapılan saldırıyı şiddetle kınayarak Başkan Dinçer’e Geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar.

Başkan Evren Dinçer yaptığı açıklama şunları söyledi ;
“Halkımıza hizmet yolunda var gücümüzle durmadan, yılmadan gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Yaşanan tatsız olaylara karşı şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL