Genel

ATSO seçimleri çekişmeli geçiyi

ATSO seçimleri çekişmeli geçiyi

Loading

Aksaray için önemli olan ATSO seçimleri öncesi Mavi, Kırmızı ve beyaz listeyle giren 3 aday arasında çekişmeli geçecek gibi görünüyor.

ATSO üyeleri oy kullanmak için sabahın erken saatlerinde  ATSO hizmet binası önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Seçime Mavi liste ile giren iş insanı Fatih Batı, Kırmızı liste ile giren Ahmet Koçaş, Beyaz liste ile giren mevcut başkan Cüneyt Göktaş oy kullanmak için gelen ATSO üyelerini kapıda karşıladı.

Birçok üye oyunun rengini boyunlarına bağladıkları atkı ve kravatlar ile belli etti.

HER YERDE MAVİ ATKI

Seçime Mavi renk ile katılan İş insanı ve Kanal 68 TV yönetim kurulu başkanı Fatih Batı’yı destekleyen ATSO üyeleri boyunlarına mavi atkı veya mavi kravatlar takarak açık bir şekilde destek verdiklerini belirttiler. ATSO binası içi ve dışında MAVİ renk hakimiyeti bariz şekilde görüldüğünden seçimin kazananı resmi olmasa da FATİH BATI gibi görünüyor. Seçimde kazananı gösteren ibre Mavi renk ile katılan Fatih Batı’yı gösteriyor.

Seçim kampanyası sırasında medyayı iyi kullanan gerek reklam gerekse verdiği röportajları ile sürekli gündemde olan İş insanı Fatih Batı ATSO seçimleri sonrasında kazanan taraf olacağı Seçime katılan üyeler tarafından verdikleri destek ile belli oluyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL