Genel

Atom Karınca Vali Aydoğdu

Atom Karınca Vali Aydoğdu

Loading

Vatandaşın gözünde Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, nasıl bir izlenim bıraktı. Vatandaşların kendi aralarında konuştuklarından derlediğimiz haberimiz;

Son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aksaray’a atanan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, göreve gelir gelmez, dinlenmeden ve hız kesmeden sahalara çıktı.

Vali Aydoğdu, Aksaray Merkez ve ilçelerinde ki ziyaretlerini aralıksız sürdürür iken, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, esnaf sanayici ve bölgede yaşayan vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye ve de çözümler üretmeye devam ediyor.

Aksaray’daki  Esnaf Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları ve yerel yöneticiler ile istişarelerini sürdüren Vali Hamza Aydoğdu, Aksaray’ın sanayi ve turizm alanında daha belirgin hatları olması ve de gelişmesi için hız kesmeden ,tabiri caizse ARI GİBİ çalıştığı gözlemleniyor.

Aksaraylı vatandaşlar Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu  için “ Sayın vali hızlı çıktı Aksaray için yakışanı yapıyor adeta ATOM KARINCA gibi çalışıyor. Helal olsun demek ki boş boş gezip vatandaşa şirin gözükmeden çalışmaları ile kendinden söz ettiren valiler de varmış. Helal olsun Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ ya. Diyerek” Vali Aydoğdu hakkında ilk izlenimlerini aktardılar.

Önemli açıklama : Aksaray Valiliği Tarafından Haber sitemize uygulanan HABER SANSÜR Sebebiyle  Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,  hakkında bilgilendirilmediğimiz için Haberlerini YAYINLAYAMIYORUZ.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL