ASAYİŞ

Ankara Niğde otoyolunda feci kaza 1 ölü 4 yaralı

Ankara Niğde otoyolunda feci kaza 1 ölü 4 yaralı

Loading

Aksaray’da 3 aracın karıştığı kazada otomobil sürücüsü baba öldü, otomobilde bulunan eşi ile 3 çocuğu ise yaralandı. Kaza Ankara- Aksaray- Niğde otoyolu Ağaçören gişeler yakınlarında meydana geldi.

Olay yerinden edinilen bilgilere göre; Aksaray- Niğde otoyolu Ağaçören gişeler yakınlarında Samet B.(35) yönetimindeki otomobil, önünde seyreden Murat Ö. (43) yönetimindeki 06 plakalı otomobile çarptı. Mazlum P. (30) yönetimindeki 06 plakalı otomobilde ise Murat Ö’nün aracına çarptı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı ile kaza yerine çok sayıda Ambulans , jandarma ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Murat Ö., aynı otomobilde yolcu konumundaki eşi Remziye Ö. (43) çocukları Mehmet B.Ö. (9), Ahsen N. Ö. (12) ve Elif Y.Ö. (2) yaralandı.

Murat Ö., kaldırıldığı Ortaköy Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yaralı 4 kişi ise ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL