Genel

Aksaray’ın Çiçeği Burnunda Belediyesinde Skandallar bitmiyor

Aksaray’ın Çiçeği Burnunda Belediyesinde Skandallar bitmiyor

Loading

VARAN 1 

BAYRAĞI YERE SEREREK TAMİR ETTİRDİLER

Şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Ramazan Süslü memleketi Aksaray’ın Sultanhanı ilçesine gelmeden hazırlıklar yapıldı. Sosyal medyaya düşen bir fotoğraf tepki aldı. Paylaşımcı tepkiler üzerine kısa sürede paylaşımı kaldırdı. Fotomontaj Denildiği için Paylaşımcı Fotoğrafın Fotomontaj olmadığı ve Yere Serili olarak görülen ŞANLI TÜRK BAYRAĞI’nın tamir için yere serildiği açıklamasını yaptı. Yere Bayrağı sererek tamir etmeye çalışan Sultanhanı yöneticileri bu konuda açıklama yapma gereği duymadı.

VARAN  2

YOLLARA TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPAMADILAR

Kar yağması ile çıktı. Sultanhanı İlçesinin yöneticileri TUZ Stoku yapmadığı ( Sultanhanı İlçesinde yaşayan vatandaşların iddiası) için yollar buzlandı yolların buzlarını çözecek malzemesi olmadığı için Sulatanhanı ilçesinde yaşayan vatandaşlar buzlu yollarda düşe kalka buz pistine dönen yollarda ilerlemeye çalıştı.

VATANDAŞ ATEŞ PÜSKÜRÜYOR TEPKİLER ÇOĞALIYOR

Vatandaşlar ” Sultanhanında akşam saatlarinde tipi şeklinde kar yağışı oldu,  yaklaşık 10 cm kadar kar var yerde fakat yollarımız buz pisti gibi,  mahalle aralarında yol temizleme çalışması zaten göremedik bu hizmetten geçtik,  Sultanhanı belediyesi ilçenin ana caddelerinde dahi Herhangi bir tuzlama çalışması yapmadı,  görüyorsunuz burası Sultanhanı’nın ana cadde yolu çarşımızın göbeği ala yarım bir grayder ile karın üzerinden geçildi ve şuan yol cam gibi buz pistinden farksız,  Allah aşkına artık ilçe olduk Belediye yetkilileri ilçeye yol tuzlaması bile yapamıyorsa daha ne hizmeti bekliyoruz,  Tuz gölüne komşu Tuzsuz bir ilçe belediyesi olabilir mi? 3, 5 kamyon tuz alınamıyor mu? İnsanlar dahi yürüyemiyor bu cadde ve yollarda” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL